Αθλητισμός

Νέες αγωνιστικές επιτυχίες Άθλου


Αξιόλογη υπήρξε η παρουσία του Άθλου Κιλκίς στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος πολεμικών τεχνών, που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία πολεμικών τεχνών, και οι οποίοι διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 28 και 29.3.15.
Ο σύλλογος του Κιλκίς συμμετέσχε με τρία στελέχη του, που κατέλαβαν τιμητικές θέσεις, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και σημειώνοντας νίκες και ισοπαλίες.
Πρόκειται γιά την Ελευθερία Πανάγου στα 54κ. λόου κικ (χαμηλού λακτίσματος γυναικών) την Ρένα Δορδανά στα +85κ. του ιδίου αγωνίσματος και τον Χαράλαμπο Σκάλε στα 83κ. επίσης του λόου κικ.
Και οι τρεις άφησαν απολύτως ικανοποιημένο τον εκπαιδευτή και προπονητή Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη ενώ ο έφορος Αναστάσιος Μουτσάκης αναφέρθηκε στην πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή τους, ως επακόλουθο του συστηματικού έργου, που επιτελείται στον σύλλογο.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]