Πολιτική

Η νέα συντονιστική επιτροπή της ομάδας μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14.12.14 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Μετά τον απολογισμό της απελθούσας συντονιστικής επιτροπής και αναλυτική συζήτηση για της τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τον προγραμματισμό δράσης για την επόμενη περίοδο, προχώρησε σε εκλογές για την νέα συντονιστική επιτροπή της Ο.Μ. Κιλκίς.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Την νέα Σ.Ε. συγκροτούν οι: Χρύσα Κεσίδου, Ιωάννης Λιαρετίδης, Δαμιανός Μιχαηλίδης, Οδυσσέας Μπαγκατουρίδης και Παναγιώτης Χρονόπουλος.

Μετά την συγκρότηση σε σώμα η νέα συντονιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, εξέλεξε ομόφωνα τους Παναγιώτη Χρονόπουλο για την θέση του συντονιστή και την Χρύσα Κεσίδου για την αντίστοιχη της αναπληρώτριας.

Η νέα συντονιστική επιτροπή διοργανώνει «ανοικτή» συνέλευση γιά την Δευτέρα 22.12.14 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Κ. Γαβριηλίδη 8), όπου θα συζητηθούν η επικαιρότητα, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο προγραμματισμό δράσης για το επόμενο κρίσιμο διάστημα, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]