Αθλητισμός

Νέα επικράτηση για την ΚουΠα Κιλκίς με 79-44 της ΑΓΕ Πιερίας

Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Εύκολη αποδείχτηκε ακόμα μια αποστολή για την ΚουΠα Κιλκίς. Επικράτησε της ΑΓΕ Πιερίας με 79 – 44 στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, διατηρώντας το αήττητο για 14 αγωνιστικές.

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Μια ακόμα μέρα στη δουλειά. Καρμπόν με το παιχνίδι της Τετάρτης και το χθεσινό. Η ομάδα μας κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, πήρε μια διαφορά την οποία και μεγάλωνε συνεχώς μέχρι τη λήξη. Το γεγονός πως η ΑΓΕΠ κατέβηκε με μόλις 7 παίκτες δικαιολογεί ακόμα περισσότερο το μικρό βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Κάπως έτσι κύλησε ακόμα ένα Σαββατόβραδο για την ομάδα μας.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ

Το τρίτο δεκάλεπτο υπήρξε και το θεαματικότερο με την ΚουΠα να πετυχαίνει 28 πόντους δεχόμενη 8. Η ασίστ με τη βοήθεια του ταμπλό από το Συμεών Παπαδόπουλο στο Μανούσο και το φανταστικό τελείωμα του τελευταίου με τα δύο χέρια ήταν και ό τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο χθεσινός αγώνας. Πέραν τούτου, ουδέν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Η απόδοση της ομάδας επηρεάστηκε φανερά από τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της έχοντας ωστόσο σχετικά καλά ποσοστά στα δίποντα (55,3%) και μάλλον αποδεκτά στα τρίποντα (32,1%). Καλή ήταν και η οικονομία της ομάδας με τις 15 ασίστ και τα 14 κλεψίματα σε αντιπαραβολή με τα 12 λάθη.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Ημερίδης και Μανούσος ήταν οι καλύτεροι για την ομάδα τους. Ο πρώτος όσο έπαιξε έκανε τα πάντα σκοράροντας, πασάροντας, παίρνοντας κάθε ριμπάουντ (6 επιθετικά), ενώ ο δεύτερος έπαιζε ούτως ή άλλως χωρίς αντίπαλο και απλά διεκπεραίωνε σχεδόν κάθε φάση με θετική κατάληξη για τον ίδιο και την ομάδα του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ήταν ακόμα ένας αγώνας – αγγαρεία- και για τις δύο πλευρές. Τα δύσκολα έρχονται ωστόσο στη συνέχεια. Η ομάδα οφείλει να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο να προσηλωθεί στους στόχους που έθεσε εξ αρχής και να πορευτεί με αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές της στη συνέχεια.

ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: (Τσάτσης Θ.)

Παπαδόπουλος Ν. 11(1τρ.), Ημερίδης 17(1τρ.), Ποζίδης 2, Παπαδόπουλος Ν., Φιλιππίδης 2, Πιπερτζής 8, Θεοδωράκος 3(1τρ.), Τσουλφαΐδης, Πατσούρης 6(2τρ.), Τσιλιγκαρίδης Σ. 3, Μανούσος 27 (4τρ.), Χρυσάφης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ: 21 – 10 / 37 – 26 / 65 – 34 / 79 – 44

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]