Αθλητισμός

Νέα σπουδαία επίδοση Κ.Ζώτου στην σφαιροβολία με 18.19μ

Την εντυπωσιακή πρόοδό του στην σφαιροβολία συνέχισε ο καταξιωμένος Κιλκισιώτης ρίπτης Κυριάκος Ζώτος στα «Ελευθέρια» του Κιλκίς το Σάββατο 4.6.16.

Ο πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών πρώτευσε στο αγώνισμα με 18.19μ «συντρίβοντας» την προηγούμενη ατομική επίδοσή του των 17,84μ την οποία είχε σημειώσει μιάν εβδομάδα νωρίτερα, καταρρίπτοντας τότε θεαματικώς και την αμέσως προηγούμενη των 17.40μ., που και αυτή «άντεξε» μόλις μιάν εβδομάδα!

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο 20χρονος Ζώτος, διεκδικεί την δεύτερη θέση όλων των εποχών ανάμεσα σε Ελληνες σφαιροβόλους με τόσο μεγάλη βελτίωση της ατομικής επίδοσής τους μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, πίσω από τον έως σήμερα αξεπέραστο Δημήτρη Κουτσούκη.

Συγχρόνως, «σφράγισε» το «εισιτήριο» γιά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελπίδων ή νέων (ηλικιών 20-22 ετών) της επόμενης χρονιάς!
ΖΩΤΟΣ ΓΑΣΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016
Η συνέχεια ως προς τους φετινούς αγώνες του αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς μέχρι στιγμής έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, που τον ταλάνιζαν στις αρχές του έτους και βρίσκεται σε πολύ καλη αγωνιστική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται δε ότι το κυρίως αγώνισμα του Κυριάκου Ζώτου είναι η δισκοβολία όπου αναμένεται επίσης να δώσει «ηχηρό παρών».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]