Πολιτισμός

Η νέα διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου Α.Πέτρου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πέτρου, με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος, Ελευθερία Καλογιάννη

Αντιπρόεδρος, Δήμητρα Χατζηδημητρίου

Γενική γραμματέας, Σοφία Κεχαγιά

Ταμίας,
Αικατερίνη Βέλλιου

Μέλη,
Αθανασία Γώγου, Ζαχαρούλα Παπαντωνίου και Λεμονιά Σαπουντζή

Η κ. Παπαντωνίου ορίσθηκε υπεύθυνη της τράπεζας αίματος του συλλόγου.

Αμέσως μετά την συγκρότησή του το νέο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πέτρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η νέα διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πέτρου ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς όλα τα μέλη, που προσήλθαν και έλαβαν μέρος στις εκλογές γιά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο ιστορικός σύλλογός μας θα συνεχίσει αδιάλειπτα να πορεύεται στα «μονοπάτια» του πολιτισμού και της λαογραφίας, με «φάρο φωτεινό» την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας.

Με προπομπό τους νέους μας και με εγγυητές της ιστορικής συνέχειας τα παλαιότερα μέλη μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γιά την διάσωση της μνήμης, την διάδοση των πολιτιστικών μας παραδόσεων και της κουλτούρας μας και την προστασία της συλλογικής ταυτότητάς μας.

Ορμώμενοι από το έργο, που μας έχουν παραδώσει οι προκάτοχοί μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και από τον δυναμισμό των νέων προσώπων, που πλέον απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο, δεσμευόμαστε για το ότι πέρα και πάνω από καθένα από εμάς τίθεται το συλλογικό καθήκον και η προαγωγή των αξιών και της κοινωνικής και πολιτιστικής μας συνοχής».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα