Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ την Δευτέρα στο Κιλκίς για συναντήσεις με φορείς του πρωτογενούς τομέα

Κοινοποίηση Facebook X

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2026, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από την Ευαγγελία Λιακούλη,  τομεάρχη Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτή Λάρισας, τον Μιχάλη Τζελέπη γραμματέα τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τον Χρόνη Μακρίδη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει ολοήμερη επίσκεψη στον Νομό Κιλκίς. Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς του πρωτογενούς τομέα και επισκέψεις σε μονάδες μεταποίησης.

Σε έναν κατεξοχήν αγροτικό και κτηνοτροφικό Νομό, το αυξημένο κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές, οι αποζημιώσεις, οι ενισχύσεις και τα προβλήματα των υποδομών πιέζουν καθημερινά τους ανθρώπους της παραγωγής.
Όπως αναφέρει η Ν.Ε.Ε.Α. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς στο ενημερωτικό της: “Ερχόμαστε για να ακούσουμε τους ίδιους τους ανθρώπους του μόχθου, να αναδείξουμε τα προβλήματα και να συζητήσουμε πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις.
Γιατί ισχυρός πρωτογενής τομέας σημαίνει ισχυρό και ζωντανό Κιλκίς”.
Κοινοποίηση Facebook X
Κατηγορία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ