Πολιτική

«Η ΝΔ διατήρησε την συνοχή της» τονίζει ο πρόεδρος της

Το εκλογικό αποτέλεσμα κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Αθανάσιος Τατάρογλου.
Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Τατάρογλου αναφέρει τα εξής:
«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ευχόμαστε να διαψευστούμε σε όλα όσα φοβόμαστε και ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να καταφέρει να μην γίνουμε Βενεζουέλα.

Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πολιτικού φορέα μας, στον νομό Κιλκίς. Οι ψηφοφόροι της δεξιάς ιδεολογίας, που εκφράζει η ΝΔ βγήκαν πιο καθαροί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Έχοντας ένα ψηφοδέλτιο χωρίς την καλύτερη δυνατή σύνθεση στον νομό από λάθη, που διεπράχθηκαν κεντρικώς, ο κόσμος δεν παρασύρθηκε. Στήριξε την εργατικότητα και την προσφορά του Γιώργου Γεωργαντά, τον οποίο και επανεξέλεξε για να τον αντιπροσωπεύσει στην Βουλή των Ελλήνων, αφήνοντας πίσω σάπιες νοοτροπίες και αήθεις τακτικές, που δεν έχουν θέση στην φιλελεύθερη, δημοκρατική και δίκαιη Δεξιά, την οποία πρεσβεύουμε. Ο ψηφοφόρος της ΝΔ έδειξε στην κεντρική διοίκηση του κόμματος ότι θέλει καθαρές επιλογές. Συγχαίρουμε και ευχόμαστε καλή δύναμη στο Γιώργο Γεωργαντά.

Ως ψηφοφόροι της ΝΔ καταφέραμε, να βγούμε πιο καθαροί από αυτήν την διαδικασία, κάτι που δεν κατάφεραν οι «τζιχαντιστές» του παλιού ΠΑΣΟΚ και της άκρας Αριστεράς. Μέσα από εσωκομματικά «μαχαιρώματα» και απειλές που τελικώς αποδείχθηκαν λόγια του αέρα, αφού τα λόγια ήταν πολλά αλλά οι πράξεις λίγες, οι «να ‘χαμε να λέγαμε» αριστεροί εξέλεγξαν τον σύντροφο που θα κάνει πράξη το «Πρώτη φορά αριστερά»! Είναι στενόχωρο να βλέπεις χρόνια αριστερούς, να εκλέγεται το κόμμα τους στην πρώτη θέση και αυτοί να είναι κατσούφηδες !

Με στενοχωρεί το γεγονός ότι το Κιλκίς έδωσε την τρίτη έδρα στην ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Καλούμε όσους απογοητευμένους στράφηκαν στα άκρα να λάβυν την ευθύνη της ψήφου τους και να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον της δικής μας γενιάς.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους εθελοντές, που βοήθησαν στη προεκλογική περίοδο καθώς και την ημέρα των εκλογών και πρέπει να αισθάνονται περήφανοι. Ευχαριστώ ένα παραπάνω τα παιδιά της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς που ήταν εκεί και αποδείχθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων. Είχαμε ενεργό συμμετοχή και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε διότι θέλουμε να διαμορφώσουμε με τις δικές μας προτάσεις και ιδέες το δικό μας μέλλον».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα