Πολιτική

«Ναι» ίσον ευρώ, «όχι» ίσον δραχμή» τονίζει η επιτροπή της ΝΟΔΕ Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1.7.15 η διευρυμένη νομαρχιακή συνέλευση (ΝΟΣ) της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (ΝΟΔΕ) Κιλκίς με θέμα την πολιτική επικαιρότητα και το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Κατά τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου της ΝΟΔΕ Τριαντάφυλλου Πέτρογλου όσο και του βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη και του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά επισημάνθηκε ότι το δίλημμα του δημοψηφίσματος σημαίνει «ναι» στην Ευρώπη ή «όχι» σ’ αυτήν.
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση μεθοδευμένα και σκοπίμως, αποκρύπτοντας την αλήθεια, αρνείται ότι το δίλημμα είναι αυτό όταν όλη η Ευρώπη διά των ηγετών της έχει ξεκαθαρίσει ότι το «ναι» σημαίνει ευρώ και το «όχι» σημαίνει δραχμή.
Τέλος ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε, ότι οι «λαοί δεν πηγαίνουν μπροστά μόνο με τα μεγάλα «όχι» αλλά και με τα μεγάλα «ναι», όπως αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την ένταξή μας στην Ευρώπη».
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]