Πολιτική

Γ.Ναβροζίδου: «Ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας»

Με την ευκαιρία της εκ μέρους της αναλήψεως καθηκόντων περιφερειακής συμβούλου μετά την παραίτηση του προκατόχου της, η Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όταν πριν κάποια χρόνια νοσηλευόμουν στην κλινική της πλαστικής χειρουργικής, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, είχα τόσες επισκέψεις, που οι νοσηλεύτριες, διευθύνουσες και γιατροί με ρωτούσαν αν είμαι εκλεγμένο μέλος στην τοπική κοινωνία. «Όχι», τους έλεγα και μου απαντούσαν: «Τότε να βάλεις υποψηφιότητα!»

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα! Στις περιφερειακές εκλογές το Μαϊου του 2019 ψηφίστηκα από τον κόσμο του νομού Κιλκίς και πήρα την δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά». Σήμερα, μετά την παραίτηση του προκατόχου μου, αναλαμβάνω την θέση της περιφερειακής συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ορκίζομαι, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, να υπηρετήσω την θέση αυτή με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνω να εκπροσωπήσω τους πολίτες του νομού Κιλκίς, και θα προσπαθήσω με όλη την δύναμη, την αποφασιστικότητα, την αγωνιστικότητα και το φιλότιμο, που διαθέτω, να συνεργαστώ πρώτα απ΄όλα με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής ενότητας του Κιλκίς και κατόπιν με τον επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά», περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστο Γιαννούλη, προς όφελος του νομού και της περιφέρειας.

Ελπίζω να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης, που μου δείξατε με την προτίμησή σας αυτή, και θα είμαι κοντά σας γιά ο,τιδήποτε προκύψει και χρειάζεται να καταγραφεί και να προωθηθεί.

Σας διαβεβαιώνω, ότι θα υπηρετήσω με την ίδια συνέπεια τα καθήκοντά μου, ακριβώς όπως τα υπηρετώ τα χρόνια που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι από όποια θέση και αν βρίσκομαι είτε είναι υπηρεσιακή, είτε είναι εθελοντική, είτε είναι προσωπική.
Εύχομαι υγεία σε όλους και τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την πρόσφατη περιπέτεια που όλοι ζήσαμε!».-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα