Πολιτική

Γ.Αναστασιάδης: “Η ανθρώπινη αλληλεγγύη θα σταθεί αρωγός της αντιμετώπισης της πανδημίας”

Μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την πανδημία του νέου κορονοϊού στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Η πανδημία που προκαλεί ο νέος κορονοϊος αφορά την παγκόσμια κοινότητα στο σύνολο της χωρίς να εξαιρείται καμία γωνιά του πλανήτη.

Έτσι και στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε περιοχή αυτής αργά ή γρήγορα θα έφτανε ή θα φτάσει η ίωση και θα ταλαιπωρήσει ένα τμήμα του πληθυσμού.

Η λήψη μέτρων αφορά στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί όσο γίνεται καλύτερα το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας.

Συνεπώς το αν κάποιος είναι το πρώτο κρούσμα σε μία περιοχή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να θεωρηθεί ως κομιστής της ασθένειας στην περιοχή ούτε ως υπαίτιος για την διασπορά της.

Εφόσον πρόκειται για πανδημία αργά ή γρήγορα όλες οι περιοχές της χώρας μας θα έχουν κρούσματα και το ποιος υπήρξε το πρώτο κρούσμα μιας περιοχής αποτελεί τυχαίο γεγονός.

Εν κατακλείδι, μαζί με την μάχη που δίνεται για την καθυστέρηση της διασποράς της νόσου οφείλουμε ταυτόχρονα να αντισταθούμε άμεσα και στην πρακτική της επίρριψης ευθυνών που οδηγεί σε στιγματισμό ανθρώπων οι οποίοι απλώς έτυχε να είναι αυτοί που μολύνθηκαν πρώτοι σε μία περιοχή.

Η ανθρώπινη αλληλεγγύη θα σταθεί αρωγός στο τιτάνιο εγχείρημα της αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας.

Οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών θα βγούμε νικητές και από αυτή την δύσκολη μάχη”.

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]