Αθλητισμός

Μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις ο Εθνικός Σ.Σ.Μουριών

Σημαντικές αποφάσεις γιά το παρόν και το μέλλον του Εθνικού ΣΣ Μουριών καλείται να λάβει ο γενικός αρχηγός Αλέκος Παπαδόπουλος, ρυθμιστής όλων των εξελίξεων.
Σε πρώτη φάση αναζητούνται τρία νέα πρόσωπα γιά την διοίκηση του Θόδωρου Μανουσαρίδη.
Οι αρχικές διερευνητικές επαφές με τον προπονητή Βασίλη Σπυρογιάννη δεν έφεραν αποτέλεσμα. Εάν χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών ο Αλέκος Παπαδόπουλος στοχεύει να αναβαθμίσει τον παίκτη-σύμβολο του Εθνικού Σίμο Ορφανίδη, δίνοντάς του τα «κλειδιά» με την διπλή ιδιότητα προπονητή-ποδοσφαιριστή.
Παρέμειναν 14 παίκτες οι Δημήτρης Παναγιωτίδης, Κώστας Κοτακίδης, Σίμος Ορφανίδης, Λευτέρης Σπυριδόπουλος, Σταύρος Κούσης, Αντώνης Κούσης, Γκιόνης Σκοροβέσι, Γιάννης Αργυρόπουλος, Γιώργος Κουσαγιαννίδης, Κώστας Κούσης, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Παναγιώτης Παντελίδης, Δημήτρης Χασιρτζής και Χρήστος Παπαδόπουλος.
Αμφιβολίες υπάρχουν γιά τέσσερις παίκτες. Είναι οι Πασχάλης Ματσιανούδης, Θανάσης Ιωαννίδης, Μπάμπης Μπεζιάνη και Γιώργος Φαρμακομύτης.
Εφυγαν πέντε παίκτες, οι Γιώργος Αλεξίου, Συμεών Κεσίδης, Παναγιώτης Θεοδοσίου, Αγγελος Αλεξίου και Αλέκος Παπαδόπουλος (ο τελευταίος δήλωσε ότι «κρεμάει» τα παπούτσια του).
Μετά τον ετήσιο «παροπλισμό» τους «βγήκαν από την ναφθαλίνη» ο αμυντικός Χρήστος Ζάλες και ο επιθετικός Βασίλης Καλενδέρης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα