Ειδήσεις Video

ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΝΔΡΙΑ


Για τρεις ώρες, από τις 12 το μεσημέρι, κράτησαν κλειστό το δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔμ, αγρότες και κτηνοτρόφοι, που βρίσκονται στον κόμβο στο Χέρσο, από τις 10 Φεβρουαρίου 2017, δίνοντας ωστόσο “ελευθέρας” σε οχήματα και ασθενοφόρα.

Ο αγρότης Κιλκίς, Γιώργος Τερζής, επισήμανε ότι “η σημερινή συμβολική μας κίνηση πολύ πιθανόν να επαναληφθεί και αύριο κατά τις ώρες που αντιπροσωπεία μας θα συναντάτε με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης” και πρόσθεσε ότι “σε κάθε περίπτωση όμως το τι μέλλει γενέσθαι θα οριστεί σε γενική συνέλευση που θα έχουμε το βράδυ”.

Τονίζεται ότι ο κόμβος στο Χέρσο βρίσκεται στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Δοϊράνης-Προμαχώνα και το πλαισιώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο σημείο, βρίσκονται αγρότες με περίπου 40 τρακτέρ και από περιοχές του νομού Κιλκίς, ενώ εφόσον κρίνετε αναγκαίο, το σημείο ενισχύεται και με δυνάμεις από το τελωνείο των Ευζώνων.

Περισσότερα

Μαζική η συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κιλκίς ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη (Βίντεο-φώτο)

Εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 28.2.24 η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από […]

Δείτε ακόμα