Πολιτισμός

Αφιέρωμα στον Κ.Βίρβο από το σύνολο «Η πόλις» του Κιλκίς

Το μουσικοθεατρικό τμήμα του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου «Η πόλις» του Κιλκίς,στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες ποιητές» παρουσιάζει μια συναυλία – αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο.

Στο σχετικό ενημερωτικο δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Η παράσταση θα δοθεί δυο φορές στην μουσικοθεατρική σκηνή του συνόλου, Σουρή 6, Κιλκίς, την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14.3.24, με ώρα έναρξης 8 το βράδυ.

Θα τραγουδήσουν οι Πόπη Ανθρακίδου, Ρένα Κορωνίδου, Μαρία Ντίνου, Κώστας Πασχάλης, Μαίρη Πραξιγά, Γρηγόρης Σατανάκης, Φωτεινή Σιδηροπούλου και Αναστασία Φωτιά.

Θα παίξουν οι μουσικοί Νίκος Σπυρλιάδης, κιθάρα, Γιώργος Γεωργός, μπουζούκι και Αχιλλέας Σπυρλιάδης πιάνο.

Στα φωνητικά θα είναι η Νατάσα Καββαδία.

Η επιμέλεια των κειμένων για τον Κώστα Βίρβο, που θα διαβάσει το μέλος της θεατρικής ομάδας του «Η πόλις» Θεόφιλος Γουλτίδης, είναι της Φιλιώς Καραλίδου.

Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση, θα πρέπει να προμηθευτείτε έγκαιρα προσκλήσεις από την γραμματεία του “Η πόλις”. Μπορείτε ακόμη να τηλεφωνήσετε στο 6972.236609 και στο 23410.25111 για κράτηση θέσης».

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα