Αθλητισμός

“Μνηστήρας” τίτλου η ομάδα κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς

Ύστερα από συναρπαστική και πεισματώδη αναμέτρηση, ο Αίας Κιλκίς επικράτησε του ΑΠ Καστοριάς με 3-1 σετ και έκανε αποφασιστικό βήμα στον “δρόμο” προς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή πετοσφαίρου Κεντροδυτικής Μακεδονίας κορασίδων για την φετινή περίοδο.

ΑΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Οι παίκτριες του Αίαντος ξεκίνησαν ορμητικά, αιφνιδίασαν της Καστοριανές και επικράτησαν πανηγυρικώς στο πρώτο σετ.

Όμως οι φιλοξενούμενες βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και να “ανεβάσουν” την αποδοσή τους. Έτσι, εκμεταλλευόμενες και λάθη των Κιλκισιωτών, κέρδισαν το δεύτερο σετ στις λεπτομέρειες.

ΑΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Εν συνεχεία ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροππος, με την ομάδα του Κιλκίς να επικρατεί “στα σημεία” και χάρη στην περισσότερη πείρα των παικτριών, σε συνάρτηση και με τα μεγαλύτερσ αποθέματα ψυχραιμίας και αυτοσυγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία να φτάνει, εν τέλει, στην πολύτιμη νίκη.

Τα σετ: 15-16,24-26, 25-20, 25-23

Η συνθέσεις:

ΑΙΑΣ Κιλκίς (Σακαλάκη): Καντίδου Δ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Ναλπαντίδου Χ., Φούρα Ξ., Λαμπριανίδου Κ., Ταντσοπούλου Κ., Εμμανουηλίδου Α., Παπαδοπούλου Σ., Ποπονίδου Χ., Χαλκίδου Δ., Σεχάι Ε.

ΑΠ Καστοριάς (Φωτόπουλος): Ήργη Φ., Παπαδοπούλου Β., Μέλλιου Α., Φωτοπούλου Μ., Ήργη Α., Καλαφατίδου Κ., Τούσκα Α., Δημητριάδη Ό., Καταραχιά Ε., Μυλωνά Μ., Χαλιβίδου Μ., Ζούνη Α. (libero).

Μεγ.Τετάρτη με Ποσειδώνα Βέροιας
Την Μεγ.Τετάρτη 4.4.18 ο Αίας υποδέχεται τον Ποσειδώνα Βέροιας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, στις 6.30 το απόγευμα.

Με ανακοινωσή του ο σύλλογος καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς, με αθρόα προσέλευση και θερμές εκδηλώσεις υποστήριξεις, να βοηθήσει την ομάδα κορασίδων στην προσπάθεια της να κατακτήσει το πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας και να χαρίσει στον τόπο άλλη μιάν αξιόλογη αθλητική επιτυχία.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]