Πολιτική

Θέματα του νομού τέθηκαν υπ’ όψιν του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10-6-20 η πρώτη πανελλήνια ψηφιακή διάσκεψη προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ενημερωτικό δελτίο της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κιλκ΄λις αναφέρονται και τα εξής:

« … Την Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) Κιλκίς εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Μηνάς Παπαδόπουλος.
Στην τοποθέτηση του ο κ. Παπαδόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του προέδρου της ελληνικής κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη θέματα του νομού μας, που ζητούν την δρομολόγηση και επίλυσή τους.

Τα θέματα του Μεταναστευτικού (δομή Νέας Καβάλας δήμου Παιονίας), ζητήματα των νοσηλευτικών μονάδων του νομού, η αποπεράτωση και παράδοση προς χρήση του νέου γηροκομείου Κιλκίς, θέματα της βιομηχανικής περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Κιλκίς, η ολοκλήρωση του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς, η εθνική οδός ΠΑΘΕ στο τμήμα Πολυκάστρου-Χαλάστρας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος για το ότι ήταν παρόντα κατά την διάρκεια της πανδημίας και βρέθηκαν δίπλα στον πολίτη, αποδεικνύοντας ότι η ΝΔ είναι κόμμα που στέκεται με κοινωνικές ευαισθησίες, προτάσσοντας πάντα και πριν απ´ όλα το συμφέρον του κράτους και της κοινωνίας στηρίζοντας τους αδύναμους.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, δήλωσε : «Η σημερινή ημέρα και η συμμετοχή μου ως εκπρόσωπος της κομματικής μας Οργάνωσης ήταν ιδιαίτερη στιγμή και ακόμη μία σημαντική εμπειρία στην τριανταπεντάχρονη πορεία μου ως μέλους της παράταξης».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]