Κοινωνία

Μικρά παιδιά με μεγάλες εμπνεύσεις – Έκθεση ζωγραφικής από τον Α’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κιλκίς

Ο δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά με τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών του Α΄ Παιδικού Σταθμού Κιλκίς.

Σε πείσμα των δύσκολων συνθηκών, τα παιδιά κατάφεραν με καθοδήγηση όχι μόνο να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους αλλά μέσα από τις υπέροχες ζωγραφιές τους, τα χαμόγελα, την επιμονή και την αισιοδοξία τους να εκφραστούν και να μας διδάξουν το θετικό μήνυμα της ζωής.

Τα άνθη αυτού του μηνύματος βρίσκονται σε είκοσι ζωγραφικά έργα που θα εκτεθούν τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Αυγούστου στον προαύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης.

Ο δήμος Κιλκίς και το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών σας προσκαλούν στον υπαίθριο χώρο της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα να θαυμάσουμε μαζί και να εμπνευστούμε από τα έργα των μικρών παιδιών του Α΄ Παιδικού Σταθμού με υπεύθυνη παιδαγωγό την Βούλα Παναγιωτίδου.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί μουσικά από την ομάδα Baguetterie της Φεβρωνίας Τεβρεντζίδου και της Νταβίνα Φλωρεντίν.

Οι ώρες λειτουργίας της διήμερης παιδικής έκθεσης είναι από τις 6 έως τις 8 το βράδυ και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα