Γενικά

Μία χρονιά γεμάτη σημαντικές διακρίσεις γιά την «Κλέεμαν»

Με σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις για την επιχειρηματική δραστηριότητά της ολοκληρώθηκε το 2014, για την εταιρία KLEEMANN. Συγκεκριμένα, έλαβε:
• Πρώτο βραβείο βιομηχανίας & πρώτο βραβείο καλύτερης εισηγμένης εξαγωγικής εταιρίας στα «Greek Exports Awards 2014» που διοργανώνονται από την ένωση διπλωματικών υπαλλήλων οικονομικών & εμπορικών υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία «Ethos Media Α.Ε.». Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.
• «True Leader 2013» στα βραβεία «TRUE LEADERS» τα οποία διοργανώθηκαν το Φθινόπωρο του 2014 από την «ICAP Group» σε αναγνώριση όλων των εταιριών και ομίλων, που πληρούν συγκεκριμένα, αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις το 2013. Η KLEEMANN διακρίθηκε μεταξύ 25.000 επιχειρήσεων καθώς πληροί, βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων, τα ακόλουθα κριτήρια:
• Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους με βάση το EBITDA, για το 2013
• Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρίες ή 200 ομίλους που έχουν αυξήσει το προσωπικό τους
• Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της (με βάση τον τζίρο)
• Έχει υψηλό «ICAP Score»
• Αριστείο μεγάλης επιχείρησης στα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος». Τα βραβεία διοργάνωσε ο σύνδεσμος βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η Καθημερινή». Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ” αποτελεί ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία.
• Αργυρό βραβείο στα «Health & Safety Awards 2014» που διοργανώνονται από την «Boussias Communications» και την έκδοση «Plant Management». Τα «Health & Safety Awards» επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές επιχειρήσεων, οργανισμών, φορέων και παρόχων υπηρεσιών στη διαχείριση υγείας & ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους.
«Κάθε διάκριση αποτελεί συλλογικό αλλά και προσωπικό επίτευγμα κάθε εργαζομένου της εταιρίας. Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση του έργου μας και θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας» αναφέρει σχετικά ο γενικός διευθυντής της KLEEMANN Νίκος Ν. Κουκούντζος.
Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν την συνολική παρουσία του ομίλου KLEEMANN και την διαρκή πορεία ανάπτυξης του, με παρουσία με θυγατρικές εταιρίες και γραφεία πωλήσεων σε 13 χώρες (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Σερβία, Ρουμανία, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν και Πολωνία), ενώ εξάγει σε 98 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα