Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Μέσω γραπτών εισηγήσεων

«Θύμα» του νέου κορωνοϊού και η καθιερωμένη σύσκεψη γιά θέματα πολιτικής προστασίας εν όψει Χειμώνος, η οποία, με βάση και τις σχετικές κεντρικές οδηγίες, δεν θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, παρουσία των εκπροσώπων των φορέων ως είθισται, μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Και τούτο, διότι ο μεγάλος αριθμός των εκπροσώπων φορέων και συλλόγων εμπλεκομένων με θέματα πολιτικής προστασίας, από 30-50 κατά βάση για την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, εγκυμονεί κινδύνους συνωστισμού και μετάδοσης του ιού, και η σχετική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω γραπτών εισηγήσεων.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε ο νέος υπεύθυνος του τμήματος πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας μας Θεόδωρος Κοκκίνης, η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, και κάποιοι φορείς έχουν ήδη αποστείλει τις εισηγήσεις τους.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πραγματοποιηθούν και οι σχετικές εξαγγελίες.

(Εδώ που τα λέμε, αχρείαστες να είναι!).

Περισσότερα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]

Δείτε ακόμα