Αθλητισμός

Αποκλείστηκε από το κύπελλο ερασιτεχνών το Βαφειοχώρι

Άτυχος στάθηκε ο Μ.Αλεξάνδρος Βαφειοχωρίου στην «παρθενική» συμμετοχή του στο πανελλήνιο κύπελλο ερασιτεχνών.
Ο κυπελλούχος ΕΠΣ Κιλκίς ηττήθηκε εκτός έδρας από την κυπελλούχο Ημαθίας ΑΕ Καψόχωρας με 2-0 και αποκλείσθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, «πληρώνοντας» ακριβά την απελπιστική υστέρησή του στην τελική προσπάθεια.
Η ομάδα του νομού Κιλκίς ξεκίνησε καλύτερα, και στο 7’ έχασε με τον Ρωμανίδη την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο αποτέλεσμα και να συνεχίσει τον αγώνα «με άλλον αέρα».
Μετά το 15’ η γηπεδούχος ισορρόπησε, ενώ μετά το 25’ οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην εδαφική υπεροχή έχοντας δηλαδή διαστήματα και έξαρσης και ύφεσης, τόσο στο υπόλοιπο πρώτο όσο και σε όλο το δεύτερο ημιχρόνιο.
Ομως, ενώ ο ΜΑΒ «χαλούσε» μέσα στην μεγάλη περιοχή ό,τι καλό δημιουργούσε μέχρι στην γραμμή της, η ΑΕΚ επιχειρούσε λιγότερες μεν πλην όμως πιό επικίνδυνες τελικές προσπάθειες, δύο από τις οποίες απέφεραν στο 33’ και στο 71’ (πέναλτυ) τα τέρματα με τα οποία έφτασε στην νίκη-πρόκριση.
Και στις δύο περιπτώσεις ο Μ.Αλέξανδρος αντέδρασε δείχνοντας διάθεση να δώσει μέχρι τέλους την «μάχη» γιά την ανατροπή.
Ωστόσο από την εμφανή αδυναμία του στον εκτελεστικό τομέα το όνειρο της ανατροπής …έμεινε όνειρο.
Ετσι, η ομάδα του Βαφειοχωρίου στρέφεται πλέον απερίσπαστη στην «μάχη» του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ, διεκδικώντας την συμμετοχή της στους κατατακτήριους αγώνες γιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Η σύνθεση:
Ν.Ζάικος, Θ.Παπαδόπουλος (75’ Χαραλαμπίδης), Ευθυμιάδης, Ν.Ηλιάδης, Χ.Παπαδόπουλος, Ν.Κυπαρίσσης, Φ.Κόλα, Κέλτσος, Τ.Παπαδόπουλος (80’ Αναστασιάδης), Σ.Παπαδόπουλος (80’ Δροσαλάκης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα