Αθλητισμός

3-2 σετ επί του Μ.Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τις κορασίδες του Αίαντος

Ύστερα από συναρπαστικό όσο και δραματικό αγώνα, που κρίθηκε στην διαδικασία του πέμπτου σετ ή «τάι μπραίηκ», ο Αίας Κιλκίς υπερίσχυσε του Μ.Αλεξάνδρου Γιαννιτσών στο «ντέρμπυ» κορυφής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων, με 3-2 σετ, και έκανε το πιο αποφασιστικό «βήμα» για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, που προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα στους κατατακτήριους αγώνες για τον τίτλο.

Τα δύο συγκροτήματα παρουσιάσθηκαν ισοδύναμα σε όλους τους τομείς, με επακόλουθο τις πολλές διακυμάνσεις τόσο της απόδοσης όσο και του αποτελέσματος.

Αν κάπου υπερίσχυσε ο Αίας, ήταν ο τομέας του ψυχικού σθένους, αφού χάρη σ΄αυτόν αντέδρασε στην απώλεια τόσο του πρώτου όσο και του τέταρτου σετ, στην πρώτη περίπτωση κατακτώντας τα επόμενα σετ, στην δεύτερη και καθοριστική μετατρέποντας το «τάι μπραίηκ» σε… «περίπατό» του.

Απέναντι, ακριβώς σε μια τόσο ισχυρή αντίπαλο η ομάδα του Κιλκίς έδειξε ότι έχει φέτος τις δυνατότητες να επιτύχει αυτό το οποίο έχασε πέρυσι «στις λεπτομέρειες» λόγω απειρίας, δηλαδή να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας.

Τα σετ: 25-27, 25-23, 25-22, 18-25, 15-3

Η σύνθεση:
Ναλπαντίδου, Καντίδου, Σοφ.Κώστογλου, Στ. Κώστογλου, Φούρα, Ταντσοπούλου (αε) Λαμπριανίδου, Γεωργιάδου, Εμμανουηλίδου, Μαχμουτάι, Παπαδοπούλου, Πολυχρονίδου, Σεχάι, Χαλκίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]