Κοινωνία

Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Υπερέβη και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών γιά την εθελοντική αιμοδοσία του τοπικού τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η αιμοδοσία διενεργήθηκε την Πέμπτη 8.5.14 σε διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς σε συνεργασία όπως πάντοτε, με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς και με την ενεργό υποστήριξη προσώπων και φορέων στους οποίους ο ΕΕΣ Κιλκίς απένειμε δημόσια εύσημα (βλ. διπλανή στήλη) ενώ τους εθελοντές αιμοδότες ψυχαγώγησε συγκρότημα του Πολυανείου ωδείου Κιλκίς.
Οι αιμοδοτήσαντες υπερέβησαν τους εκατό, ενώ το «παρών» έδωσαν και αρκετοί, γιά τους οποίους το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας έκρινε, ότι δεν έπρεπε να αιμοδοτήσουν.
Η εν λόγω εκδήλωση έχει αναχθεί σε ετήσιο θεσμό από τον ΕΕΣ Κιλκίς στο πλαίσιο της γενικότερης κοινωνικής δραστηριότητάς του.
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΕΣ ΚΙΛΚΙΣ
Δημόσιες ευχαριστίες του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς
Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της 23ης εθελοντικής αιμοδοσίας της 8ης Μαΐου 2014, ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς αισθάνεται την άμεση ανάγκη να ευχαριστήσει θερμότατα όσους μόχθησαν για το μεγάλο αυτό ανθρωπιστικό έργο: Την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς, το τμήμα αιμοδοσίας με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές της για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους, τον αξιότιμο αντιδήμαρχο Κώστα Παπαδάκη για τη συνεισφορά του, την εκλεκτή ορχήστρα του Πολυανείου ωδείου για τον μελωδικό της παλμό, τον τοπικό Τύπο και την ραδιοφωνία για το ενδιαφέρον τους, τη διεύθυνση και τους εκπαιδευομένους των ΙΕΚ Κιλκίς για τα ξεχωριστά εδέσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν, τους αδελφούς Φλωρίδη (Κρεοπωλείο Αθηνών) για την άφθονη ποσότητα κρέατος (400 σουβλάκια) που διέθεσαν, καθώς και το αρτοποιείο Μπόζη για τα εκλεκτά προϊόντα του.
Επίσης ευχαριστούμε τις κυρίες Αμαλία Διαλλινά, Σωτηρία Χατζηπανάγου και Σοφία Παυλίδου, και τους κυρίους Αθανάσιο Τσιτάκη και Στάθη Καλιντέρη για την εργασία και την προσφορά τους.
Στο κάλεσμα του Θεολόγου και της Γεωργίας – Χριστίνας για αιμοδοσία ανταποκρίθηκε ένας εντυπωσιακός αριθμός αιμοδοτών, στους οποίους οφείλουμε τις θερμότερες ευχαριστίες. Τους είμαστε ευγνώμονες, καθώς μας έκαναν υπερήφανους και μας γέμισαν ελπίδα!
Τέλος, απευθύνουμε ευχαριστήριο και συγχαρητήριο χαιρετισμό προς όλους τους εθελοντές της νοσηλευτικής, της κοινωνικής πρόνοιας αλλά και του σώματος των Σαμαρειτών. Ας είναι βέβαιοι ότι τίμησαν τον «κόκκινο σταυρό» που φορούσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Περισσότερα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]