Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη της Β.Γραμματικοπούλου στο τουρνουά Τράραλγκον της Αυστραλίας

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2022, με την Αξιουπολίτισα τενίστρια να επικρατεί της 31χρονης Ρουμάνας και πρώην Νο 59 του κόσμου, Αλεξάνδρα Ιγνάτικ με 6-2, 6-2 σε 70 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία της στη φάση των “16” στο τουρνουά του Τράραλγκον της Αυστραλίας.

Η Γραμματικοπούλου, η οποία προετοιμάζεται για το Australian Open, όπου θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση της επόμενης Δευτέρας 10.1.22, ήταν εξαιρετική από τη θέση του service ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 68% στο 1ο (27/40), ενώ παράλληλα πίεσε αφόρητα το service της Ρουμάνας έχοντας 6/15 break-points.

Η Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε και στα δύο σετ μετατρέποντας το 1-1 σε 5-1 στο 1ο σετ για να το κλείσει λίγο αργότερα (6-2), ενώ στο 2ο έκανε το 0-1, 4-1 κλείνοντας την αναμέτρηση με εμφατικό τρόπο απέναντι σε μια έμπειρη τενίστρια.

Στη συνέχεια η Νο 4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Βρετνίδα Τζόντι Άννα Μπάρετζ (Νο 216), η οποία επικράτησε της Αυστραλής Ιζαμπέλα Μποζίτσεβιτς με 6-1, 6-0 σε μόλις 49 λεπτά.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]