Πολιτική

Με τον Δ.Κυριακίδη ο πρόεδρος ΤΚ Μικροκάμπου Χ.Χατζηϊωαννίδης

Από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ανακοινώθηκε οτι εντάχθηκε σ’αυτόν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μικροκάμπου Χρήστος Χατζηϊωαννίδης. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Ένας ακόμη δραστήριος συμπολίτης μας, καταξιωμένος στην τοπική κοινωνία και ενεργό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, ο Χρήστος Χατζηιωαννίδης, συμπορεύεται με τις αρχές και αξίες του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος στο δημοτικό συνδυασμό του, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Χρήστος Χατζηιωαννίδης είναι ένας νέος επιστήμονας, που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και δραστηριοποιείται παράλληλα επιχειρηματικά στον τομέα της μέσης εκπαίδευσης. Έλκει την καταγωγή του από το Μικρόκαμπο και στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας όπου έχει παράξει ένα σημαντικό έργο, έχοντας ανταποκριθεί επιτυχώς στις προσδοκίες των συγχωριανών του.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζει το Χρήστο Χατζηιωαννίδη και εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή νέων και δυναμικών ανθρώπων, όπως ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μικροκάμπου στις τάξεις της δημοτικής παράταξής του αλλά και για την ακατάβλητη θέλησή τους να εργαστούμε όλοι μαζί για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χρήστος Χατζηιωαννίδης του Ανδρέα,είμαι 36 ετών και κατάγομαι από το Μικρόκαμπο από αγροτική οικογένεια. Είμαι έγγαμος με τη Σοφία Καραστρατίδου (καθηγήτρια φιλολογίας)και έχουμε μια κόρη δύο ετών. Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Εργάζομαι εδώ και δεκαέξι χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε πολυεθνική εταιρεία και με την σύζυγό μου δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον τομέα της μέσης εκπαίδευσης στην πόλη του Κιλκίς (φροντιστήριο ”Μέθοδος”).

Η συμμετοχή μου στα κοινά ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροκάμπου ως μέλος και αργότερα ως Πρόεδρος την περίοδο 2008-2010.
Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014,το χωριό μου με τίμησε με την ψήφο του για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας και εκλέχθηκα Πρόεδρος , θέση, την οποία τίμησα και τιμώ ακόμη με σθένος, ζήλο και απτό έργο. (μέρος αυτού του έργου εκτίθεται στην ιστοσελίδα της Τοπικής Κοινότητας Μικροκάμπου).
Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιπαρέρχεται κομματικά και ιδεολογικά κριτήρια ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά μου προς όφελος των δημοτών,χάρη των οποίων ενήργησα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια στη διάρκεια της ενεργούς δράσης μου στα κοινά.
Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαραταχθώ και να συνταχθώ με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, ο οποίος έχει τις ικανότητες που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων της πόλης του Κιλκίς και της επαρχίας μας.
Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας! Υπόσχομαι να την τιμήσω!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]