Αθλητισμός

Με ….τετάρτη το ξεκίνημα της «Βάτσος Ράλλυ Τημ»

ΒΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣΜε ….τετάρτη ξεκίνησε γιά την φετινή αγωνιστική περίοδο η «Βάτσος Ράλλυ Τημ».

Γιά την μοναδική εκπροσωπο του νομού στον τομέα του αγωνιστικού αυτοκινήτου ο πρώτος φετινός αγώνας ήταν το πολύ σημαντικό ράλλυ σπριντ Βεροίας, με την επωνυμία «Φιλιππος», το οποίο και σηματοδότησε τις πρώτες φετινές σημαντικές επιτυχίες της.

Ετσι ο Νικος Βάτσος με συνοδηγό τον Χρήστο Θεοφανίδη και αυτοκίνητο Ρενώ Κιλό R3 κατετάγη πέμπτος στην γενική κατατάξη, τέταρτος στην κατηγορία των δικινήτων οχημάτων (F2) και τριτος στην κατηγορία κυβισμού C3 (1601-200 κυβικά εκατοστά), δείχνοντας ότι παραμένει σταθερώς στην «αφρόκρεμα» των οδηγών αγώνων Β.Ελλάδος.

Εξ άλλου ο Σύμος Θεοφανίδης, με συνοδηγό τον Λευτέρη Μαύρο και αυτοκίνητο Σιτροέων Σαξώ VTS, κατετάγη όγδοος στην γενικη κατάταξη, έκτος στην κατηγορία δικινήτων οχημάτων (F2) και τρίτος στην κατηγορία κυβισμού C5 (1301-1600 κυβικά εκατοστά), αφηνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.
ΒΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
Στις επιτυχίες της «Βάτσος Ράλλυ Τημ» προσδίδει μεγαλύτερη αξία το ότι προήλθαν από ένα φορέα, που «πατεί μόνος στα πόδια του», ακομη και χωρίς χορηγούς και κατά μείζονα λόγο, χωρίς τα μέσα των «μεγαθηριων» του χώρου, σε μία δυσμενή γιά όλο τον τόπο συγκυρία.

Αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι συγκαταλέγεται στους πραγματικούς υπηρέτες του τομέα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, κάτι γιά το οποίο αξιζει τουλάχιστον αυτός να την «αγκαλιάζει».
Φυσικά, οι επιτυχίες αυτές περιποιούν τιμή όχι μόνο στην «Βάτσος Ραλλυ Τημ» αλλά στον ίδιο τον νομό Κιλκίς και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του.

Το ράλλυ σπριντ Βεροίας «Φίλιππος» που ισοδυναμεί με  μικρο ράλλυ (τρεις φορές διαδρομή 14.500μ.), συμπεριλαμβάνεται στο ετήσιο κύπελλο Βορείου Ελλάδος οπως και το αντίστοιχο του Αλμυρού Βεροίας το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 17 και 18, και το οποίο αποτελεί τον αμέσως επόμενο «σταθμό» της «Βάτσος Ράλλυ Τημ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα