Αθλητισμός

Με νίκη “έγραψε” ο ΚΟΥΠΑ τον “επίλογο” στο γυναικείο

Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ειδικό πρωτάθλημα γιά την άνοδο στην α2 εθνική κατηγορία η καλαθοσφαιρική ομάδα γυναικών του ΚΟΥΠΑ Κιλκίς.

Στον τελευταίο αγώνα του, που διεξήχθη το Σάββατο 6-4-24, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, το νεανικό κιλκισιώτικο συγκρότημα, με παίκτριες κατά βάσιν των ηλικιακών κατηγοριών κορασίδων και νεανίδων, υπερίσχυσε του αντιστοίχου του Ηρακλή Κοζάνης, με 73-67.

Ήταν μία αμφίρροπη κατά το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρηση, με τον ΚΟΥΠΑ να φτάνει στην επικράτηση χάρη στην μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία, που επέδειξε στο δεύτερο ημιχρόνιο, κατά το οποίο και δημιούργησε διαφορά μεταξύ πέντε και επτά πόντων, σταθεροποιώντας την προς το τέλος στους έξι, την οποία και διατήρησε.

Οι παίκτριες της ομάδας του Κιλκις έδειξαν γιά άλλη μία φορά, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ότι έχει μειωθεί η χρονική απόσταση από το σημείο, κατά το οποίο θα συγκροτούν μιάν αξιόμαχη ομάδα με δυνατότητες προαγωγής και επιτυχούς παρουσίας σε υψηλότερο κατηγοριακό επίπεδο από το σημερινό.

Όλες ανεξαιρέτως οι παίκτριες συνέβαλαν στην επίτευξη της νίκης, ενώ στον εκτελεστικό τομέα ξεχώρισαν οι Τσαρίδου, Διαμαντοπούλου και Τσαγκάρη.

Τα δεκάλεπτα:

18-13, 17-22 (ημιχρόνιο 35-35).

19-14, 19-18 (τελικό 71-67).

Η σύνθεση:

Α. Αλερού 8, Αποστολίδου 3, Αξονίδου 5 (1 τρ.), Μιλεούνη 8 Τσαγκάρη 14, Τσαρίδου 19, Διαμαντοπούλου 15, Κολιαδήμα, Ορφανίδου, Φωτιάδου 1, Ε. Αλερού,Κοκκινίδου.

Περισσότερα

Και το ένα και το άλλο

Είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστό: Δύσκολη η κατάκτηση, πολύ πιο δύσκολη η διατήρηση. Και τούτο αφορά σε ο,τιδήποτε έχει να […]

Δείτε ακόμα