Αθλητισμός

Με επίδειξη ισχύος “έκλεισε” την “παρένθεση” ο Αετός Κιλκίς

Η πρώτη ήττα του Αετού Κιλκίς στα Γιαννιτσά από τον τοπικό Μ.Αλέξανδρο πείσμωσε τους παίκτες του πρωτοπόρου του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος β’κατηγορίας Κ.Μακεδονίας Αετού Κιλκίς.
Έτσι η “παρένθεση” αυτή “έκλεισε” αμέσως με μιάν επίδειξη ισχύος, που απέφερε το 78-44 επί του ΓΣ Κολινδρού και διατήρησε τον Αετό στην κορυφή της κατάταξης.

Η ομάδα του Κιλκίς υπήρξε η απόλυτη κυρίαρχος του πρώτου ημιχρονίου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το… “εκκωφαντικό” 41-17 έχοντας υπερτερήσει από καταφανώς μέχρι “συντριπτικώς” σε όλους τους τομείς. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η επανάληψη προσέλαβε για αυτήν χαρακτήρα “δυνατής” προπόνησης με συνεχείς αλλαγές σχημάτων και τακτικής και με περισσότερο χρόνο συμμετοχής των μετά την αρχική πεντάδα παικτών.

Τα δεκάλεπτα: 27-7, 14-10 (ημιχρόνιο 41-17)
21-12, 16-18 (τελικό 78-44)
Η σύνθεση (από το φύλλο αγώνος):
Φιλιππίδης 3 (1τρ.), Βαίτσούδης 7 (1τρ.), Ζύμπερι 17(4τρ.), Χειρούλης 993τρ.), Γρηγοριάδης, Μπουρουντζάκης, Μουρζίδης 12, Μαργαριτίδης 18 (8τρ.), Τσαλικίδης 4, Βαταμίδης, Αμοιρίδης, Κόγιας 11(1τρ.).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]