Κοινωνία

Με διακονία αγάπης ενισχύθηκαν τα συσσίτια της Εκκλησίας

Τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέδωσε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο ‘’Στενήμαχος’’ αντιπροσωπεία του δήμου Κιλκίς, αποτελούμενη από το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη τον Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Θεμιστοκλή Κοσμίδη προς ενίσχυση των φιλανθρωπικών συσσιτίων της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Δύο αγροτικά φορτηγά ξεφόρτωσαν είδη επισιτιστικής βοήθειας και μ΄ αυτά οι εθελοντές φροντιστές των συσσιτίων θα μαγειρέψουν ένα ζεστό σπιτικό φαγητό που θα βρίσκεται στο γιορτινό τραπέζι του Πάσχα για συνανθρώπους μας που το στερούνται.

Την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από το Δήμο Κιλκίς, το δήμαρχο προσωπικά και όλους όσοι συνεισέφεραν στην πολύτιμη όπως χαρακτηρίζει διακονία αγάπης χαιρετίζει με επιστολή του στον κ. Κυριακίδη ο τοποτηρητής της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλισίου και μητροπολίτης της ιεράς μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως η ενεργός φιλανθρωπική συμμετοχή στις δομές προσφοράς της Εκκλησίας μαρτυρά ενότητα καρδιών, πληρότητα και ακεραιότητα ανθρωπιάς, μια αποφασιστική επικουρία που προσφέρει ανάσα ζωής και ζωντάνια κοινωνίας.

Ο δήμος Κιλκίς απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους δωρητές της αγάπης, στην πρωτοβουλία ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’ στην ‘’Ανάσα Ευαισθησίας’’ στις επιχειρήσεις ‘’Σφαγεία Α.Ε. ‘’Γαλεϊδης’’, στους Αθλητικούς Συλλόγους ΓΑΣ Κιλκίς, Κιλκισιακό, ‘’Κούπα’’ Κιλκίς, ‘’Άθλο’’ Κιλκίς, Α.Ο. ‘’Κεραυνός’’ Βάθης, ‘’Αριστοτέλης’’, στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, στην ‘’Αναγέννηση’’ Πλαγιάς, στη ‘’Δόξα’’ Γερακαριού και στους συμπολίτες μας για την ευαισθητοποίησή τους και την κινητοποίησή τους σε πράξεις ανθρωπιάς που φωτοδοτούν τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα