Αθλητισμός

Με ανάμικτα αισθήματα ο «επίλογος» του ΓΑΣΚ

Στον τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης αλλά και συνολικώς της φετινής περιόδου του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α2 εθνικής κατηγορίας ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε του ΑΟ Ιωαννίνων με 27-18.

Ηταν ένας «επίλογος», που άφησε ανάμικτα αισθήματα στις τάξεις του κιλκισιώτικου συγκροτήματος.

Ικανοποίηση, καθώς παρουσίασε και πάλι εικόνα ομάδας με αγωνιστική δυναμικότητα που της επιτρέπει να σταθεί με αξιώσεις ακόμη και στα υψηλά επίπεδα συναγωνισμού.

«Πικρία» διότι αυτό το αποτέλεσμα δεν απετέλεσε το τυπικό επισφράγισμα της (επ)ανόδου στην ανώτερη εθνική κατηγορία, επειδή απεδείχθη μοιραία η απώλεια της νίκης ή της ισοπαλίας στον εκτός έδρας αγώνα με την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, με επακόλουθο να είναι αυτός που έκρινε ολόκληρη την περίοδο.

Τέλος, προβληματισμό σε σχέση με την ανάγκη ανασυγκρότησης του «φυτωρίου», ώστε να αποκατασταθεί η δυναμικότητα της ομάδας σε σημείο που να μην ξανασυμβεί το να κρίνεται ο κόπος μιάς ολόκληρης περιόδου από το αποτέλεσμα ενός ή δύο αγώνων.

Η συνάντηση με τον ΑΟ Ιωαννίνων προσέλαβε χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης και για τα δύο συγκρότηματα, με το κιλκισιώτικο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με έμφαση σε όσους είχαν μικρότερο έως τώρα και να πειραματίζεται σε σχήματα και τακτικές.

Το γιαννιώτικο προέβαλε αντίσταση, αλλά μετά το εικοστό λεπτό δεν βρήκε «αντίδοτα» στην ανωτερότητα του κιλκισιώτικου, το οποίο, με «όπλο» όπως πάντα, την άμυνά του, διηύρυνε αργά αλλά σταθερά το προβάδισμά του.

Αξιοσημειώτη η επίδοση του νεαρού Καρυοφύλλη στον εκτελεστικό τομέα.

Η σύνθεση:
Κοβλακάς (Βαφειάδης, Μπεζανίδης), Κυπραίος 1, Α. Φαχουρίδης 4, Δημάκης 4, Δ. Γιαβασίδης 2, Καρβουνίδης 5, Καρυοφύλλης 8, Ιλερής, Γρηγοριάδης, Α. Μαυρόπουλος 2, Α. Τοκατζόγλου 1, Χ. Μαυρόπουλος

Τα πλήρη αποτελέσματα
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΑΟ Ιωαννίνων 27-18
Κύκλωπες Αλεξ.-ΧΑΝ Θεσ. 26-40
Φοίβος Συκεών Θεσ.-ΑΟ Κοζάνης 39-25

Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 16
2. Φοίβος Συκεών Θεσσαλονίκης 16
3. ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 14
4. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 5
5. ΑΟ Κοζάνης 5
6. ΑΟ Ιωαννίνων 4

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]