Κοινωνία

Μαθητές έφεραν …την Άνοιξη

Έφεραν την άνοιξη στον Κήπο – Πάρκο!
Οι μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς και του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς έφεραν την Ανοιξη στον «Κήπο» – πάρκο!

Το πρωί της Πέμπτης 3.3.16 με μεγάλη επιμέλεια και με τα απαραίτητα σύνεργα (τσαπάκια, ποτιστήρια) φύτεψαν λουλούδια σε παρτέρια – αποκριάτικες κατασκευές, σε σημεία της αναπλασμένης περιοχής «Κήπου» – πάρκου, στον πεζόδρομο Καλούδη και το πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του δήμου Κιλκίς. Η δράση ”Το πρώτο λουλούδι της Ανοιξης” συνεχίστηκε για δεύτερη φορά με την πρόθυμη συμμετοχή των μαθητών που τους συνόδευαν ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Αλέξανδρος Γρόζος και εκπαιδευτικοί.

Τα λουλούδια (πανσέδες, μαργαρίτες, βολβοί τουλίπας) προσέφερε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]