Γενικά

Ματαινώνονται οριστικά οι παρελάσεις μετά από σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Τη ματαίωση των παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο νομό Κιλκίς, αποφάσισαν, ομόφωνα, οι φορείς που συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα το πρωί, στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Η ομόφωνη απόφαση ελήφθη με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, σε μία περίοδο κατά την οποία το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Κιλκίς είναι ιδιαίτερα αυξημένο και τα κρούσματα καταγράφονται καθημερινά σε υψηλό αριθμό, αναλογικά με τον πληθυσμό.

Επισημαίνεται ότι, αύριο, Πέμπτη 28η Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν μόνο οι επίσημες Δοξολογίες σε ιερούς ναούς, οι επιμνημόσυνες δεήσεις και οι καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα (κατά την οποία θα παραστούν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων), με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο κ. Βεργίδης όπως και οι υπόλοιποι φορείς τονίζουν πως η απόφαση αυτή που ελήφθη αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενδεχομένως να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς οι οποίοι έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες αγορές για τα παιδιά τους ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου και γι’ αυτό ζητούν την κατανόηση των πολιτών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]