Αθλητισμός

Μακριά από την άνοδο ο ΠΑΟΚ μετά το 0-1 από τους Γαλατάδες

Ο άγραφος κανόνας, που θέλει την μπάλλα να «τιμωρεί» την ομάδα, που χάνει τις ευκαιρίες, επαληθεύτηκε κατά δραματικό γιά τον ΠΑΟ Κρηστώνης τρόπο στον εντός έδρας αγώνα του της Τετάρτης 28.5.14 (στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς) με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Ετσι, η ομάδα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς υπέστη οδυνηρό πλήγμα, χάνοντας τον αγώνα με 1-0, αφού κατά την διάρκειά του έχασε αρκετές από σημαντικές μέχρι κλασικές ευκαιρίες γιά την νίκη.
Συγχρόνως είδε να απομακρύνεται το όνειρο της ανόδου στην γ’ εθνική κατηγορία αφού ελπίζει μόνο σε …«θαύμα», και αυτό θεωρητικώς.
Η ειρωνία της τύχης είναι, ότι δέχθηκε το μοιραίο τέρμα στο 70’, πριν περάσει ένα λεπτό από την τρίτη μεγάλη ευκαιρία της με τον Δ.Ιωαννίδη.
Ακολούθησε στο 93’ η κλασική του Ι.Μαυρόπουλου τουλάχιστον γιά την ισοφάριση ενώ ο ίδιος παίκτης (18’) και ο Γ.Ιωαννίδης (25’) έχασαντις σπουδαίες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρονίου.
Εκείνο, που καθιστά την ήττα ακόμη πιο οδυνηρή, είναι το γεγονός, ότι αυτή επήλθε γιά δεύτερη συνεχή φορά από αντίπαλο, από τον οποίο ο ΠΑΟΚ παρουσίασε σαφώς καλύτερη εικόνα, μένοντας σ’ αυτήν την αναμέτρηση ανεπηρέαστος από τις απουσίες του τιμωρημένου Κ.Πότκα και του τραυματία Δασκάλου και από τις εσωτερικές διεργασίες στον σύλλογο (αλλαγή τεχνικής ηγεσίας).
Πάντως, έστω και γιά λόγους γοήτρου η προσπάθεια αξίζει να συνεχισθεί με αμείωτη ένταση μέχρι τέλους.
Η σύνθεση:
Κυριακίδης, Τσοποζίδης, Νικολαϊδης (90’ Ε.Πότκας), Δημόπουλος, Παπάκης, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Αλμασίδης, Γιόκα (35’ Δ.Ιωαννίδης), Ι.Μαυρόπουλος, Γ.Ιωαννίδης.
-Οι επόμενοι αγώνες:
-Κυριακή 1.6.14, 17.00, ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας-ΠΑΟ Κρηστώνης
-Τετάρτη 4.6.14, 17.00, ΠΑΟ Κρηστώνης-Απόλλων Αρναίας

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα