Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Γιά να μην μένει σε αχρηστεία

Άλλη μία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς παρήλθε χωρίς καμμία νύξη στο αποτελματωμένο θέμα του δημοτικού αναψυκτηρίου λόφου Αγίου Γεωργίου, το οποίο παραμένει γιά ένα ήδη τεράστιο χρονικό διάστημα «νεκρό» εξ αιτίας της διενέξεως του δήμου με τον τελευταίο μισθωτή.

Η στήλη καταθέτει δύο προτάσεις, ώστε να παύσει το αναψυκτήριο να τελεί εν αχρηστεία.

Πρόταση πρώτη: Να μετατραπεί σε …αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, και μάλιστα επειδή ο χώρος βολεύει, αυτές να γίνονται σε ένα …στρογγυλό τραπέζι, όπου θα υπάρχει και η αίσθηση της πλήρους ισοτιμίας ανάμεσα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους (όπως συνέβαινε με τους …Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης), ώστε να εκλείψουν και κάποιες γκρίνιες, τις οποίες προκαλεί η «άβολη» αρχιτεκτονική της σημερινής αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο.

Πρόταση δεύτερη και πιό «ριζοσπαστική»: Να παραχωρηθεί, σε πλαίσιο συνεργασίας με τον δήμο η χρήση του …στην μητρόπολη. Είναι, ίσως, ο μόνος σίγουρος τρόπος γιά να αξιοποιηθεί ο χώρος ….στο «πιτς φυτίλι»!

Διαφορετικά …«ακόμη τούτη την Άνοιξη, τούτο το Καλοκαίρι, και ποιός ξέρει γιά πόσες Άνοιξες και Καλοκαίρια ακόμη …αραχνιασμένο!».

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα