Ενδιαφέρον Θ.Λαπόρδα για αντιπεριφερειάρχης με τον Απ. Τζιτζικώστα

Πολιτική /

Ηταν γνωστό ότι υφίστατο προ πολλού. Τώρα το ενδιαφέρον του δημάρχου Παιονίας Αθανασίου Λαπόρδα για υποψηφιότητα αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς είναι πλέον και επίσημο.
Το ανακοίνωσε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ανευ Όρων» του ράδιο – «Μαχητής», εκφράζοντας την υποστήριξή του στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και του συνδυασμού του «Αλληλεγγύη».
Αιτιολογώντας την προτίμηση, ο κ. Λαπόρδας τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Ο θεσμός της περιφέρειας πρέπει να λειτουργήσει με νέο ήθος και ύφος εξουσίας, στελεχωμένος από ανθρώπους νέους, εργατικούς, που να συνδυάζουν την γνώση με την πείρα και να έχουν να επιδείξουν αποδεδειγμένο έργο και προσφορά. Ολα αυτά στοιχειοθετούν τον θεσμό όπως με εκφράζει και τον εννοώ, και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο άνθρωπος, που θέλει και μπορεί να εξασφαλίσει αυτές τις προϋποθέσεις. Γι αυτό και αν μου προτείνει να ενταχθώ στον συνδυασμό του, η ανταπόκρισή μου θα είναι άμεση».
Ο κ. Λαπόρδας πρόσθεσε, ότι το θέμα αναμένεται να κλείσει εντός των αμέσως προσεχών ημερών, οπότε και θα προβεί σε επίσημη δήλωση.

Περισσότερα

Θ.Βαφειάδης: «Να ενημερώσει η δημοτική αρχή γιά την υπέρογκη οφειλή της ΔΕΥΑΚ στην ΔΕΗ και γιά έργα από υπηρεσίες του δήμου»

Δύο έγγραφες ερωτήσεις προς την διοίκηση του δήμου κατέθεσε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος […]

Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]