Πολιτική

Ενδιαφέρον Θ.Λαπόρδα για αντιπεριφερειάρχης με τον Απ. Τζιτζικώστα

Ηταν γνωστό ότι υφίστατο προ πολλού. Τώρα το ενδιαφέρον του δημάρχου Παιονίας Αθανασίου Λαπόρδα για υποψηφιότητα αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς είναι πλέον και επίσημο.
Το ανακοίνωσε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ανευ Όρων» του ράδιο – «Μαχητής», εκφράζοντας την υποστήριξή του στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και του συνδυασμού του «Αλληλεγγύη».
Αιτιολογώντας την προτίμηση, ο κ. Λαπόρδας τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Ο θεσμός της περιφέρειας πρέπει να λειτουργήσει με νέο ήθος και ύφος εξουσίας, στελεχωμένος από ανθρώπους νέους, εργατικούς, που να συνδυάζουν την γνώση με την πείρα και να έχουν να επιδείξουν αποδεδειγμένο έργο και προσφορά. Ολα αυτά στοιχειοθετούν τον θεσμό όπως με εκφράζει και τον εννοώ, και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο άνθρωπος, που θέλει και μπορεί να εξασφαλίσει αυτές τις προϋποθέσεις. Γι αυτό και αν μου προτείνει να ενταχθώ στον συνδυασμό του, η ανταπόκρισή μου θα είναι άμεση».
Ο κ. Λαπόρδας πρόσθεσε, ότι το θέμα αναμένεται να κλείσει εντός των αμέσως προσεχών ημερών, οπότε και θα προβεί σε επίσημη δήλωση.

Περισσότερα

Κιλκισιώτικη «σφραγίδα» στην προεδρεία και δράση της συνομοσπονδίας μεταναστευτικών οργανώσεων Γερμανίας

Στον διάλογο, στον οποίο προσκάλεσε τους φορείς πολιτών προερχομένων από μετανάστευση η καγκελαρία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, στο Βερολίνο, […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας