Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Λάμπες γιά …σημάδι

Διαψεύδονται όσοι ισχυρίζονται, ότι το Κιλκίς δεν διαθέτει …σκοπευτήριο ή έστω …λούνα παρκ με στόχους!

Γιά του λόγου το ασφαλές δεν έχουν, παρά να κάνουν μία βόλια είτε μέχρι το αναψυκτήριο λόφου Αγίου Γεωργίου, που εδώ και λίγο καιρό τέθηκε και πάλι σε λειτουργία, είτε μέχρι το παρεκκλήσιο των Αγίων Ταξιαρχών (πρώην Α.Φανουρίου) και τις παρακείμενες εγκαταστάσεις του γηροκομείιου, μέσω της περιφερεαικής οδού.

Εκεί, δηλαδή, όπου το τελευταίο διάστημα αποτελεί …είδηση το αν βρει κανείς λάμπα του δικτύου φωτισμού των λόγω δρόμων, που να …μην είναι κατεστραμμένη!

Και είναι λογικό οι λάμπες να ανάγονται σε στόχους σκοποβολής από τον οποιονδήποτε …«πνέει μένεα» εναντίον τους, όταν ο δήμος Κιλκίς δεν βρίσκει τρόπο είτε να προστατεύει, διά δικής του αστυνομεύσεως, την περιουσία των δημοτών του είτε να εκυσυγχρονίσει το δίκτυο φωτισμού με λάμπες ανθεκτικές …στην κακομεταχείριση, από εκείνες, δηλαδή, που αποθαρρύνουν όποιον θα ήθελε να τις βάσει …στο σημάδι του!

Περισσότερα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη

Δείτε ακόμα