Αθλητισμός

«Λάμψη» ΓΣ Μανδρών και στα πρωταθλήματα νέων

«Έλαμψε» εντόνως και στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού νέων ανδρων και νέων γυναικών ή ελπίδων (ηλικιών 20-22 ετών), οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 22 και 23.6.19 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Ο σύλλογος του νομού Κιλκίς συμμετέσχε με πέντε στελέχη που είχαν τον πολύ αξιόλογο απολογισμό των δύο μεταλλίων και πέντε τιμητικών και βαθμολογούμενων θέσεων.

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι Γιώργος Κορακίδης, ασημένιο στην σφυροβολία με 66,86 μ, και Αλέξης Προδανάς, χάλκινο στο ίδιο αγώνισμα με 65,54 μ. επιβεβαιώνοντας γιά πολλοστή φορά την παρουσία τους στην «ελίτ» του αγωνίσματος.

Ωστόσο, εκείνος, που ενθουσίασε, ήταν ο …έφηβος Κώστας Ζάλτος, με την νέα ατομική επίδοσή του των 65,38 μ., με την οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση, ενώ στο ίδιο αγώνισμα πέμπτος κατετάγη ο Μανόλης Καμτσικλής με 62,45μ.

Στην δισκοβολία ο Κώστας Ζάλτος επανέλαβε την επιτυχία του, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση και σημειώνοντας και εδώ νέα ατομική επίδοση με 47,78 μ ενώ ο Μανόλης Καμτσικλής κατετάγη στην βαθμολογούμενη ενδέκατη με 41,39μ.

Τέλος η Ελένη Ζώτου κατετάργη τέταρτη στην σφυροβολία με 50,96μ και ενδέκατη στην δισκοβολία με 33,41μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα