Γενικά

Αποχή πωλητών την Τετάρτη από την λαϊκή αγορά της Αξιούπολης

Επ’ αόριστον αποχή από την λαϊκή αγορά της Αξιούπολης, αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη 5.4.14, ανακοίνωσε το σωματείο λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιά την αλλαγή του χώρου λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Σας γνωρίζουμε ότι η γενική συνέλευση του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς αποφάσισε ομοφώνως να κατέλθει το σωματείο σε απεργιακή κινητοποίηση στην λαϊκή αγορά της Αξιούπολης. Ο λόγος της απεργίας είναι ότι ο δήμος Παιονίας αποφάσισε αυθαίρετα και χωρίς να λάβει υπ’ όψιν, τις απόψεις του σωματείου, την αλλαγή χώρου της λαϊκής αγοράς Αξιούπολης, λόγω έργων ανάπλασης της περιοχής, και χωρίζοντας την λαϊκή αγορά στα δύο.
Η απεργιακή κινητοποίηση θα είναι επ’ αόριστον, ξεκινώντας από την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014. Τα μέλη του συλλόγου θα παρευρίσκονται στον χώρο της λαϊκής αγοράς, αλλά δεν θα εκθέτουν προϊόντα, ενημερώνοντας τον κόσμο γιά την αυθαίρετη και απαράδεκτη απόφαση του δήμου Παιονίας».

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα