Αθλητισμός

Λαϊκοί αγώνες δρόμου στον Α.Παντελεήμονα: Νέα επίδοση συμμετοχής

Διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσαν οι λαϊκοί αγώνες δρόμων 10000 μ. και 5000μ. καθώς και ο αγώνας δρόμου 1000μ. γιά ηλικίες δημοτικού και γυμνασίου, τους οποίους διοργάνωσε γιά δεύτερη συνεχή χρονιά ο Άρης Αγίου Παντελεήμονος, και οι οποίοι διεξήχθησαν εκεί την Κυριακή 14.9.14.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Η συμμετοχή αθλητών, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε ολόκληρο τον νομό, ξεπέρασε κατά πολύ τον περσινό αριθμό. Συνολικώς αγωνίσθηκαν 139 δρομείς. Εκτός από την επίδοση συμμετοχής είχαμε και νέα επίδοση αγώνων στον δρόμο 1000 μ. Από τον αθλητή του Α.Σ. Βερμίου Κωνσταντίνο Σασάκαρο με 38.35.37. Στον αγώνα τον 1.000μ ηλικιών δημοτικού τερμάτισαν 41 παιδιά ενώ στον αντίστοιχο των 1.000μ ηλικιών γυμνασίου τερμάτισαν 21. Στον αγώνα των 5.000 μ. τερμάτισαν 19 αθλητές ενώ σε αυτόν των 10.000 μ. 56. Ο Άρης Αγιου Παντελεήμονος ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους, τους χορηγούς για την στήριξή τους, τους εθελοντές του τμήματος Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για την παρουσία τους και την πολύτιμη συνδρομή τους, τα αστυνομικά όργανα για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστεί τις δεκάδες εθελοντών, που βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης, υπό τις οδηγίες του Δημητρίου Βλαχίδη, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αλλά και όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα