Πολιτική

ΛΑΕ: Δεν …«έβγαλε είδηση» το ξεκίνημά της στον νομό

Με την πρώτη συγκέντρωση μελών και φίλων και την συγκρότηση του πρώτου προσωρινού τοπικού συντονιστικού οργάνου ξεκίνησε και στον νομό Κιλκίς η λειτουργία του νεοσύστατου κόμματος της Λαϊκής Ενότητας, που προέκυψε από την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25.8.15, στο καφενείο «Φιλία» του Πολυκάστρου, με υποτονική προσέλευση και χωρίς να …«βγάλει είδηση», τουλάχιστον όσον αφορά στις πρώτες επιλογές και κινήσεις.
Από τους ομιλητές παρατέθηκαν οι γενικές γραμμές των θέσεων και της πολιτικής του κόμματος γιά όλα τα θέματα και ζητήματα, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις γιά τον τρόπο και την τακτική διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

Ακολούθως συγκροτήθηκε προσωρινή συντονιστική επιτροπή γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό, με προοπτική το πρώτο μόνιμο τοπικό διοικητικό όργανο του κόμματος να συγκροτηθεί μετά την διενέργεια των βουλευτικών εκλογών.
Την προσωρινή συντονιστική επιτροπή στελεχώνουν οι Ελένη Ιωαννίδου, Τάσος Ιουλίνας, Γιάννης Λιαρετίδης, Χρήστος Μπίμπασης, Κώστας Πολίτης, Γιώργος Σαούλης και Παναγιώτης Τσομπανίδης.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]