Πολιτική

Δ.Κυριακίδης: «Απλώς συνεχίζουμε έργα, που ξεκίνησαν από την προηγούμενη διοίκηση»

Στην συνέχιση έργων, τα οποία δρομολόγησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, αναφέρθηκε, κατά την εισήγησή του στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τρίτης 11.2.20, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ» δημοτικός σύμβουλος Παύλος Τονικίδης.

«Ετσι πρέπει να γίνεται πάντα με τα σημαντικά έργα, δηλαδή να τα «δρομολογεί» η όποια δημοτική αρχή εν γνώσει του αμφιβόλου ή του αδυνάτου να ολοκληρωθούν εντός των χρονικών ορίων της θητείας, και να τα ολοκληρώνει η επόμενη», τόνισε ο κ. Τονικίδης, προσθέτοντας:

«Στο πλαίσιο ακριβώς αυτό είχαμε και εμείς συναινέσει στις επιλογές της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τις εκτεταμμένες ασφαλτοστρώσεις οδών. Κάποια στιγμή τέτοια θέματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αυτονόητα, ώστε την εκάστοτε δημοτική αρχή να την απασχολούν πραγματικά σοβαρά, όπως το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, η έλλειψη φαρμάκων, το επίπεδο εξυπηρέτησης του πολίτη κ.α.».

Καθώς η αναφορά του κ. Τονικίδη έγινε με αφορμή ενημερωτικό δελτίο του δήμου για την εκτέλεση έργου, το οποίο είχε «δρομολογηθεί» από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης διευκρίνησε:

«Ο,τι είπατε ισχύει και με εμάς: Δεν σφετεριζόμαστε κανένα έργο της προηγούμενης διοίκησης του δήμου. Σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο, απλώς… συνεχίζουμε ό,τι ξεκίνησε επί των ημερών της».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα