Αθλητισμός

Η Αναγέννηση Πλαγιάς κυπελλούχος 2018 της Ε.Π.Σ.Κιλκίς

Κυπελλούχος ΕΠΣΚ για το 2018 αναδείχτηκε η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς που νίκησε τον Αστέρα Μεγ.Βρύσης με 1-0, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Και οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν γιά πρώτη φορά στον τελικό, και οι δύο τίμησαν τον θεσμό, παίζοντας με πάθος και δυναμισμό, χωρίς υπέρβαση των εσκαμμένων, με τον ενθουσιαμό του «πρωτάρη» αλλά και με το εκπορευόμενο από την ονομασία κάθε τέτοιου αγώνα άγχος.

Χωρίς η απόδοσή τους να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα και οι δύο έπαιξαν κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο, ενώ δημιούργησαν και ωρισμένες αξιόλογες φάσεις, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Η προσέλευση των τελευταίων υπερέβη κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, και ασφαλώς καταγράφεται στα υπέρ του τελικού η παρουσία τόσο μεγάλου αριθμού θεατών σ’ αυτόν, και μάλιστα μεταξύ δύο ομάδων από περιοχές με μικρό πληθυσμό.

Συμβολή στην σε γενικές γραμμές θετική «εικόνα» του τελικού είχε και η διαιτησία, με τον διαιτητή Σαρηγιαννίδη να την αποδίδει πιστά, κλείνοντας το φύλλο αγώνα με το επιθυμητό «καμμία παρατήρηση».

Η Αναγέννηση Πλαγιάς κατέκτησε δικαίως την νίκη, έστω και με αρκετή «δόση» τύχης στην φάση του τέρματος, όπως δικαίως θα την είχε κατακτήσει ο Αστήρ Μ.Βρύσης είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση η προοπτική της οποίας «ακυρώθηκε» ελάχιστα πριν την αναγκαστική «προσφυγή» σ’ αυτήν.

Σε ατομικό επίπεδο αξίζει να μνημονευθεί και ο τερματοφύλακας της νικήτριας Στάθης Κυριακίδης, του οποίου η πρώτη χρονιά στην Αναγέννηση συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του κυπέλλου, ύστερα από τέσσερες ήττες στον τελικό με την ομάδα της γενέτειράς του ΠΑΟΚ Κρηστώνης!

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2018 ΕΠΣΚ ΠΛΑΓΙΑ

Φάσεις-Τέρματα
24’ Ο Ροδακόπουλος αποσοβεί τέρμα σε σουτ του Παπουνίδη
30’ Σωτήρια επεμβαση Κυριακίδη σε κοντινό πλασέ του Σ. Παπαδόπουλου
40’ Από σουτ του Ιορ.Ορφανίδη απ’ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλλα ελάχιστα πάνω από την οριζόντια δοκό.
44’ Ο Κ.Παπαδόπουλος στέλνει με σουτ την μπάλλα ελάχιστα δίπλα από την αριστερή κάθετη δοκό.
66’ Κεφαλιά από τον Σ.Παπαδόπουλο και η μπάλλα δίπλα από την δεξιά κάθετη δοκό.
89’ Με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ιορ.Ορφανίδης σημειώνει το τέρμα, που κρίνει την έκβαση του αγώνα

Διαιτητής: Σαρηγιαννίδης
Επόπτες γραμμών (βοηθοί): Χαραλαμπόπουλος-Καρυπίδης
Θεατές: 700

Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ: Κυριακίδης, Καλόνικος, Χατζηϊωαννίδης, Γ. Λαζαρίδης (92’ Ι. Ορφανίδης), Βασιλειάδης, Γεωργιάδης (80’ Ν. Ορφανίδης), Ι. Ορφανίδης (91’ Μαυρόπουλος), Αμανατίδης, Ι. Λαζαρίδης (46’ Φασουλάκος), Παπουνίδης, Ρωσίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ: Ροδακόπουλος, Νικολαϊδης (70’ Δ.Παπαδόπουλος), Θ. Παπαδόπουλος, Ασίκης, Κεσίδης, Καζαντζίδης, Γ. Ελέζογλου, Αϊβαζίδης, Ζώτος (82’ Μαυρόπουλος), Σ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος.
Κίτρινη κάρτα: Κυριακίδης, Χατζηϊωαννίδης, Βασιλειάδης, Αμανατίδης, Ι. Λαζαρίδης, Αβακιάν, Γαβριηλίδης-Κεσίδης, Γ. Ελέζογλου, Σ. Παπαδόπουλος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]