Πολιτισμός

«Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» ξανά στην Αποκριά του Κιλκίς

Το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» επαναφέρεται από την αντιδημαρχία πολιτισμού στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Αποκριάς στο Κιλκίς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29-2-20.

Σε ενημερωτικό δελτίο για την προκήρυξη και τους όρους διεξαγωγής του παιχνιδιού αναφέρονται τα εξής:

«Έρχονται οι Απόκριες και μαζί τους το « Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού»! Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι καλούνται να συμμετάσχουν στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της φαντασίας και της ευρηματικότητας, «ακονίζοντας» το μυαλό τους και χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους, για να ανακαλύψουν το χαμένο θησαυρό!

Ξετυλίγοντας το νήμα μιας περίπλοκης ιστορίας, λύνοντας γρίφους που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με το αναπάντεχο και με πολλές εκπλήξεις!

Ο δήμος Κιλκίς προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, να στήσουν «παρεάκι», να οργανώσουν ομάδα εξιχνίασης και να δηλώσουν συμμετοχή στο «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού».

Όροι συμμετοχής – Όροι παιχνιδιού
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι ακόλουθες:

1. Ο θησαυρός είναι 800 ευρώ ( α’ έπαθλο 400 ευρώ, β’ έπαθλο 250 ευρώ και γ’ έπαθλο 150 ευρώ) και έχουν δικαίωμα να τον ψάξουν όσοι έχουν ηλικία από 7 έως… 107 χρόνων.

2. Η ομάδα πρέπει να αποτελείται από 5 τουλάχιστον μέχρι και 10 άτομα.

3. Κάθε ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του τμήματος πολιτισμού ( δημαρχείο,Γ. Καπέτα 17, τηλ 2341252209, 23413 52205).

4. Κατά την εγγραφή της ομάδας θα δηλωθεί και ο αρχηγός της, με τον οποίο θα γίνονται οι ενδεχόμενες συνεννοήσεις, που θα απαιτηθούν.

5. Κάθε ομάδα θα δηλώσει ένα όνομα,που θα την αντιπροσωπεύει.

6. Σημείο εκκίνησης είναι ο πεζόδρομος της 25ης Μαρτίου, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί.

7. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι δύο ώρες ακριβώς.

8. Οι αναλυτικές οδηγίες του παιχνιδιού θα δοθούν την στιγμή, που θα ανακοινωθεί επισήμως η έναρξη.

9. Θα πρέπει όλες οι ομάδες, να παραδώσουν στην επιτροπή ό,τι έχουν συλλέξει, σύμφωνα με τους κανόνες (τους οποίους θα έχουν ήδη λάβει στον φάκελλό τους κατά την έναρξη του παιχνιδιού) μετά το πέρας των δύο ωρών. Διαφορετικά, η ομάδα τίθεται εκτός αγώνος. Για παράδειγμα, αν ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη του παιχνιδιού στις 12:07, η λήξη του θα είναι στις 14:07, και μέσα σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα πρέπει να παραδώσει τον φάκελλό της με τις απαντήσεις, αντικείμενα ή ό,τι άλλο ζητηθεί.

10. Οι νικήτριες ομάδες θα ανακοινωθούν το ίδιο βράδυ στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου , εφ’ όσον όμως όλα τα μέλη της είναι ντυμένα μασκαράδες με το ίδιο θέμα. Σε περίπτωση που έστω και ένα μέλος δεν είναι ντυμένο μασκαράς, τα έπαθλα πηγαίνουν στην αμέσως επόμενη ομάδα , εφ’ όσον , βεβαίως, τα μέλη τους είναι μασκαράδες.

11. Νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί εκείνη , που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Αν δύο ή περισσότερες ομάδες ισοβαθμήσουν , νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα με τον καλύτερο χρόνο (κατά την παράδοση του φακέλλου θα αναγράφεται επ’ αυτού ο χρόνος κατάθεσης) και εφ’ όσον , βεβαίως, είναι μέσα στον καταληκτικό χρόνο.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα