Κοινωνία

Ξεχωριστές στιγμές υπόσχεται το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό»

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες γιά την καθιερωμένη λειτουργία του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» γιά πέμπτη συνεχή χρνιά στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς το διάστημα από 19 έως και 31.12.15.
Στην σχετική …«εύγλωττη» ανακοίνωση της αντιδημαρχίας πολιτισμού αναφέρονται τα εξής:
«Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε το πέμπτο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης.Εμείς σας ετοιμάσαμε φρέσκο και πολύχρωμο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων! Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας για μια ακόμη φορά.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ένα υπέροχο «μαγικό πέπλο» θα αγκαλιάσει την πλατεία Ειρήνης. Ξωτικά, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί και χριστουγεννιάτικες μορφές θα ξεχυθούν στην πόλη, υπέροχες μουσικές θα κατακλύσουν τις καρδιές μας, μυρωδάτο τσαγάκι και σοκολάτα θα ζεστάνουν τα χείλη και πολύχρωμα ζαχαρωτά θα γλυκάνουν τα λαιμουδάκια των παιδιών.

Η αγάπη και τα χαμόγελα με τον Αη Βασίλη θα περισσεύουν,όπως και τα δωράκια που θα μοιράσει στους τυχερούς που θα στείλουν το γραμματάκι τους.
Φέτος όμως περισσεύουν και οι προσφορές των επαγγελματιών της περιοχής μας που άμεσα, γρήγορα και πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας παρ’ όλο που διανύουν δύσκολους καιρούς.Καθένας απ’αυτούς,σχεδόν κάθε μέρα,θα μπαίνει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και θα μας εκπλήσει με τα δώρα της δουλειάς του.Τους ευχαριστούμε.Παροτρύνουμε και περιμένουμε και τους υπόλοιπους να βοηθήσουν να αλλάξουμε την εικόνα και την ατμόσφαιρα της πόλης.
Εσείς φορέστε ζεστά ρούχα, βάλτε το γιορτινό σας χαμόγελο και την καλή σας διάθεση και ελάτε ΜΑΖΙ να μοιρασθούμε τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων,
Και…… σε λίγο τα καλύτερα έρχονται στο Κιλκίς!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα