Γενικά

Ξεκινούν οι εργασίες γιά το συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Κιλκίς

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί ο ανάδοχος που αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου «Εργασίες διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, εργασίες συντήρησης και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κιλκίς» έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, από τον αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, Αριστείδη Ξανθάκη.

«Το έργο αυτό θα δώσει στην τοπική κοινωνία έναν πολυδύναμο χώρο, ο οποίος θα ενισχύσει τις υποδομές της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς στο πεδίο της διοργάνωσης συνεδρίων και εκθέσεων», υπογράμμισε ο κ. Βεργίδης, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης, παρουσία του προϊσταμένου της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νικόλαου Γρηγοριάδη και στελεχών της υπηρεσίας.

Το έργο «Εργασίες διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, εργασίες συντήρησης και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε Κιλκίς», συνολικής δαπάνης 1.540.703,88 ευρώ, χρηματοδοτείται από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Στο “πεδίο” της διαμόρφωσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων προβλέπονται – μεταξύ άλλων – ηχομονωτικές και ακουστικές επενδύσεις των επιφανειών της αίθουσας, διαμόρφωση χώρου μεταφραστών, εγκατάσταση πυρανίχνευσης – πυρόσβεσης, ηχοακουστικό – προβολικό σύστημα συνεδριακού τύπου σκηνής, προβολικό σύστημα για προβολή παραστάσεων η εκδηλώσεων εξωτερικά του κτηρίου της Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ.

Η συνολική προθεσμία περαίωσης των εργασιών του έργου είναι 24 μήνες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]