Αθλητισμός

Ξεκίνησε η σχολή προπονητών UEFA C στο Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Ξεκίνησε την Παρασκευή 22.7.23 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 26.7.23, η πρώτη φάση της σχολής προπονητών για απόκτηση διπλώματος UEFA C στο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από ενέργειες της τοπικής ένωσης, παρουσία του προέδρου Κώστα Πάταρα και του αντιπρόεδρου του συλλόγου προπονητών Κιλκίς Παύλου Μπάπκα και των εκπαιδευτών Γκίση και Μεταξά.

Στην αίθουσα “Βασίλειος Σεργιαννίδης” του επιμελητηρίου Κιλκίς ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των σαράντα πέντε ανδρών και τριών γυναικών που συμμετέχουν στη σχολή, η πλειοψηφία των οποίων κατοικούν στο νομό μας.

Το θεωρητικό μέρος θα γίνεται στο επιμελητήριο Κιλκίς και η πρακτική εκπαίδευση στο δημοτικό γήπεδο Κιλκίς.

Η συγκεκριμένη σχολή είναι η πρώτη, της οποίας τα διπλώματα προπονητών θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να γίνονται δεκτά σε όλες σχεδόν τις ομοσπονδίες της Σύμβασης Προπονητικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Οι συμμετέχοντες των σχολών αυτών παρακολουθούν το ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Επιπλέον καινοτομία, η παροχή αθλητικού ρουχισμού για πρώτη φορά σε όλους τους συμμετέχοντες προπονητές της σχολής UEFA C στην ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν ομοιογενές αθλητικό υλικό το οποίο θα χρησιμοποιήσουν σε όλο το διάστημα της εκπαίδευσής τους.

Στης σχολή διδάσκουν οι καθηγητές:
Γιάννης Γκίσης: Καθηγητής Α.Π.Θ. Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Προπονητική Ποδοσφαίρου , Μεταπτυχιακός κύκλος σπουδών, Γερμανική Ανώτατη Σχολή Αθλητισμού Κολωνίας , Διδακτορικό Δίπλωμα (Υπότροφος του Ι.Κ.Υ.), Πανεπιστήμιο Τύμπινγκεν Γερμανίας, Τμήμα Επιστήμης Αθλητισμού
Θωμάς Μεταξάς: Καθηγητής Α.Π.Θ. Εργομετρία – Ποδόσφαιρο (ΦΕΚ 1361/14.10.2020 τ.Γ΄), Νέες Τεχνολογίες στον Αθλητισμό και την Εκπαίδευση.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]