Αθλητισμός

Ξεκίνησαν και προχωρούν οι εγγραφές στην «ακαδημία» του Αλέξανδρου Κιλκίς

Όλα είναι έτοιμα στην «ακαδημία» ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρική περιόδου. Ήδη οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινώς κατά τις ώρες 10.00-22.00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων-προπονήσεων όλων των τμημάτων.
Στις «χρυσές» «ακαδημίες»

Η πρόσφατη διάκριση της «ακαδημίας» να συμπεριληφθεί στις «χρυσές» ακαδημίες, σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος «Grassroots» της UEFA, αποτελεί αναμφισβήτητα μια τεράστια επιτυχία και επιβράβευση των ιθυνόντων της «ακαδημίας» για το επίπεδο των άρτιων εγκαταστάσεων, του εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και της εν γένει παρεχόμενης ποδοσφαιρικής και όχι μόνο παιδείας στους αθλητές της.

Η τελευταία αυτή επιτυχία βεβαίως ‘’υπαγορεύει’’ ακόμη μεγαλύτερη οργάνωση και ποιοτική αναβάθμιση κατά τη διάρκεια του προπονητικού μακρόκυκλου στο σύνολό του και σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες (μικρότερα αριθμητικά τμήματα, περισσότερες προπονήσεις κλπ).
Στενότερη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ

Για έκτη συνεχή χρονιά η «ακαδημία» του Αλέξανδρου υποστηρίζει αμοιβαία μια αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή συνίσταται σε θέματα που αφορούν την οργάνωση των τμημάτων υποδομής, την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων προπόνησης, τη συμμετοχή σε ημερίδες και κατασκηνώσεις και τη διοργάνωση ημερίδων. Φυσικά στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας εντάσσεται και η ανάδειξη ταλέντων. Έτσι , και οι δυο πλευρές ευελπιστούν ότι μετά τους Γιάννη Τσολακίδη (επαγγελματίας) στην Κ20, Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στην Κ13 και Συμεωνίδη Αναστάσιο στην Κ11 θα υπάρξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου που θα μετεγραφούν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα