Κοινωνία

Ξεκίνησαν για την νέα περίοδο οι “Παίονες”

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα περιόδος δραστηριότητας του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας “Οι Παίονες”. Ο Αγιασμός τελέσθηκε την Κυριακή 30.9.18 στο κέντρο νεότητας. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύάλλων και τα εξής:
Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέσθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η πολιτιστική δράση του Συλλόγου.

Το Ιερό μυστήριο τέλεσε ο αιδεσιμότατος πατέρας Συμεών Σταμάτης, ο οποίος με τις ευλογίες της εκκλησίας κήρυξε την έναρξη των μαθημάτων όλων των τμημάτων. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Τσιαρόγας ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, μίλησε για τις προσεχείς δράσεις και ευχαρίστησε όλου τους χορηγούς, το κετεριγκ Ζάικος, τον κ.Αγγέλου Ευάγγελο, τον κ Στάυρο Καραφύλτση, την Φωτογράφο κ.Ευγενία Μερμήγκα και τις κυρίες του Συλλόγου κ. Μενελάου Ελισάβετ, την κ. Σιώτα Αικατερίνη και την κ. Πίψου Γαρυφαλλιά που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο μας.
Ακολούθησε πλούσιος μπούφες και ανταλλαγές ευχών μεταξύ μαθητών και διοίκησης.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος, η επίτιμη πρόεδρος του Συλλόγου κ Ελισάβετ Ίντου, μέλη και φίλοι του σωματείου.

Περισσότερα

Αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος τιμής στην μνήμη του ήρωα εφέδρου ανθυποσμηναγού Σ.Μαυροματίδη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού Πηγής σε οδό «Ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12.3.23, στον εν […]

Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]