Αθλητισμός

Ξεκίνημα των τμημάτων του Αετού Κιλκίς για την νέα περίοδο

Με αυξημένο το δυναμικό τους κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, με την «μηχανή» λειτουργίας να «ανεβάζει» συνεχώς «στροφές» και με την καλή διάθεση και αισιοδοξία σε όλους τους συντελεστές, ξεκίνησε και επισήμως, με τον καθιερωμένο Αγιασμό, η νέα αγωνιστική περίοδος γιά τα τμήματα καλαθοσφαιρικής υποδομής του Αετού Κιλκίς.
Τον Αγιασμό τέλεσε την Κυριακή 19.10.14 στο κλειστό γυμναστήριο δευτέρου γυμνασίου και λυκείου Κιλκίς ο αιδεσιμότατος π. Κωνσταντίνος Κουτρής, παρουσία του συνόλου των συντελεστών και ιθυνόντων της «ακαδημίας» ήτοι διοικητικών στελεχών, τεχνικής ηγεσίας και εβδομήντα αθλητών και αθλητριών.
Ολοι τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά το γεγονός, ότι, μετά από μία ύφεση η οποία ακολούθησε τον υποβιβασμό της ομάδας ανδρών στην α’ κατηγορία Κ.Μακεδονίας από την γ’ εθνική, έχει αρχίσει να αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον γιά το άθλημα στην πόλη του Κιλκίς.
Οπως, όμως, διευκρίνησαν προπονητές και διοικούντες, πρωταρχικούς στόχους αποτελούν η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής σε όλους τους τομείς και επίπεδα και η εκ νέου ανάπτυξη καλαθοσφαιρικής «κουλτούρας» στην φίλαθλο κοινή γνώμη και την μαθητιώσα νεολαία ώστε σε δεύτερη φάση να καταστεί δυνατή και η αναβάθμιση της ομάδας ανδρών.
Μία αναβάθμιση, που δεν θα αφορά μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στην διοικητική στελέχωση και την ηθική και υλική υποστήριξη από τον φίλαθλο κόσμο και διαφόρους φορείς, κοινωνικούς και οικονομικούς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα