Γενικά

Ξεκινά το Σάββατο η νέα περίοδος γιά τους δασοπροσκόπους Κιλκίς

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ

«Γεμάτη» ήταν η θερινή περίοδος γιά τους δασοπροσκόπους Κιλκίς
Μια βραδιά, κατά την οποία «ξύπνησαν» αναμνήσεις από όμορφες στιγμές βίωσαν τα μέλη του 2ου συστήματος δασοπροσκόπων Κιλκίς το βράδυ του Σαββάτου 27.9.14 στο συνεδριακό κέντρο του επιμελητηρίου Κιλκίς.
Γονείς και φίλοι του συστήματος παρακολούθησαν τον απολογισμό της χρονιάς με πρωταγωνιστές τα λυκόπουλα, τους προσκόπους και τους ανιχνευτές, μέσα από τα βίντεο που προβλήθηκαν.
Το μεγαλύτερο σύστημα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το 2ο σύστημα δασοπροσκόπων πραγματοποιήσε ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές σε κατασκηνωτικά κέντρα, δράσεις περιβάλλοντος και κοινωνικής αλληλεγγύης με αποκορύφωμα τις θερινές κατασκηνώσεις σε Θάσο, Βόλο, Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη.

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ 2

«Από το μικρότερο λυκόπουλο μέχρι τον μεγαλύτερο βαθμόφορο ή φίλο του συστήματος, αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια, που πάντα προσπαθεί μέσα από το παιχνίδι να πετύχουμε τους στόχους μας για το παιδί, το περιβάλλον και την κοινωνία και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τούτο τον κόσμο λίγο καλύτερο, με την προσπάθειά μας να είναι συνεχής και παρά τις όποιες δυσκολίες να καταφέρνουμε πολλά, πιστοί στην προσκοπική μας υπόσχεση», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο αρχηγός του συστήματος Χρήστος Καναρόπουλος και παρουσίασε τα ενήλικα στελέχη, που συγκροτούν την νέα διάρθρωση του συστήματος, και είναι οι εξής: Υπαρχηγοί συστήματος Γεώργιος Χατζηβασιλείου και Ιωάννης Κέρος, υπαρχηγοί αγέλης Στάθης Ιορδανίδης, Θόδωρος Παπαδόπουλος και Άννα Ευθυμιάδου, υπαρχηγοί ομάδας Ηλίας Καρολίδης, Ξανθίππη Σοαντζόγλου, Καλλιόπη Γεωργιάδου, Άγγελος Γκαρσέν και Δημήτρης Γκορίδης, αρχηγός κοινότητας Απόστολος Δεληγιάννης και Υπαρχηγός Σοφοκλής Τομπουλίδης και αρχηγός δτύου Αβραάμ Αβραμίδης.
Τα θερμά τους συγχαρητήρια και τις ευχές τους εξέφρασαν ο πρώην περιφερειακός έφορος Κιλκίς και αρχηγός του Π.Κ. Καβαλλάρη Χρήστος Τομπουλίδης, ο νέος βοηθός περιφερειακός έφορος Κιλκίς Αντώνης Κομπατσιάρης και ο πρόεδρος της ΕΚΣ Γεώργιος Αυγητίδης. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν οι νέοι έφοροι της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Μωυσίδης και Στέλιος Αγγελίδης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν πρόσκοποι που αρίστευσαν στο σχολείο τους και οι ανιχνευτές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, Καλλιόπη Γεωργιάδου (σχολή γεωπόνων-δασολόγων ΤΕΙ Σίνδου), Άγγελος Γκαρσέν (μηχανολόγων μηχανικών – πολυτεχνείο Βόλου) και Ηλίας Καρολίδης (πολιτικών μηχανικών – πολυτεχνείο Ξάνθης).
Το Σάββατο 4.10.14 θα τελεσθεί, με ώρα έναρξης 4.30μ.μ., ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα προσκοπική χρονιά στο 2ο σύστημα (Παπαγιαννάκου 1, δίπλα στο 5ο νηπιαγωγείο) και θα αρχίσουν οι εγγραφές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944.341216 και 6948.183236.

Περισσότερα

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προκηρύσσει την πρόσληψη δύο ατόμων για την εκτέλεση του υποέργου «Αρχαιολογία» του έργου, «Αποχετευτικά Δίκτυα αντλιοστάσια – καταθλιπτικοί αγωγοί και εγκατάσταση επεξεργασίας […]

Δείτε ακόμα