Αθλητισμός

Ξεκινά η φετινή αγωνιστική περίοδος κλασικού αθλητισμού

Ο ερχομός της Άνοιξης σηματοδοτεί και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοικτού στίβου, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος κλασικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς .
Η αρχή θα γίνει αυτό το Σάββατο 21.3.15 στο στάδιο των Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες” όπου η ΕΚΑ Δωδώνη διοργανώνει την 9η Δωδωναία συνάντηση «ακαδημιών» στίβου με συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Αμέσως μετά την «σκυτάλη» παίρνει η Αλεξανδρούπολη με την διεξαγωγή στις 29 Μαρτίου της 2ης Ορφικής συνάντησης στίβου που διοργανώνει το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Αλεξανδρούπολης στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και που αναμένεται να αποτελέσει το αθλητικό γεγονός για τον στίβο σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη.

Στο ενδιάμεσο των δύο αγώνων , στις 26 Μαρτίου, θα διεξαχθούν στο στάδιο του Κιλκίς οι αγώνες στίβου της α’ φάσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες των λυκείων του νομού, αγώνες οι οποίοι και αποτελούν την πρόκριση των μαθητών στους ομίλους του υπουργείου παιδείας στο δρόμο για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο 4.4.15 θα διεξαχθούν στο Κιλκίς οι αγώνες των τριάθλων (συνθέτων αγωνισμάτων) για τους αθλητές & αθλήτριες των κατηγοριών παμπαίδων β’ – παγκορασίδων β’ , δηλαδή όσους και όσες γεννήθηκαν τα έτη 2002 και 2003 με την συμμετοχή των συλλόγων του νομού που ανήκουν στη δύναμη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.

Τέλος την Μ. Τετάρτη 8.4.15 το απόγευμα , στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου του Κιλκίς, θα διεξαχθεί μια πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου προπονητική ημερίδα στην οποία θα αγωνιστούν όλοι οι επίλεκτοι αθλητές & αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς , του ΟΚΑ Καβάλας και της ΓΕ Νάουσας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των τμημάτων στίβου των ανωτέρω συλλόγων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα