Αθλητισμός

Κρίνεται σήμερα η υπόθεση παραμονής Κιλκισιακού και Εθνικού

Διεξάγεται σήμερα, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα οι αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Ο βαθμολογικώς υπερτερών και σε ασφαλές σημείο ευρισκόμενος Εθνικός Ν.Αγιονερίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Έβρο Σουφλίου «κυνηγώντας» τουλάχιστον τον ένα βαθμό, που του εξασφαλίζει και μαθηματικώς την παραμονή.
Γιά τον Κιλκισιακό, που υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, η νίκη αποτελεί «μονόδρομο», ώστε να μην παραταθούν αγωνία και αβεβαιότητα έως την τελευταία αγωνιστική ημέρα.
Ο προπονητής του Εθνικού Βασίλης Τραϊανόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ ο συνάδελφός του του Κιλκισιακού Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη.
Λόγω της σημασίας του σημερινού αγώνα, η διοίκηση του Κιλκισιακού απηύθυνε προς τον φίλαθλο κόσμο το ακόλουθο μήνυμα:
«Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα ο Κιλκισιακός σας θέλει όλους κοντά του, για να φτάσουμε όλοι μαζί στην νίκη, που θα μας φέρει μιάν «ανάσα» από την παραμονή. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές σας περιμένουν να συμπαρασταθείτε στον Κιλκισιακό, στο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης. Είναι η ώρα του κόσμου!»
Την ίδια ώρα διεξάγεται επίσης στο δημοτικό στάδιο Χέρσου ο αγώνας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την άνοδο στην γ΄εθνική κατηγορία.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας