Κρίνεται σήμερα η υπόθεση παραμονής Κιλκισιακού και Εθνικού

Αθλητισμός /

Διεξάγεται σήμερα, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα οι αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Ο βαθμολογικώς υπερτερών και σε ασφαλές σημείο ευρισκόμενος Εθνικός Ν.Αγιονερίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Έβρο Σουφλίου «κυνηγώντας» τουλάχιστον τον ένα βαθμό, που του εξασφαλίζει και μαθηματικώς την παραμονή.
Γιά τον Κιλκισιακό, που υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, η νίκη αποτελεί «μονόδρομο», ώστε να μην παραταθούν αγωνία και αβεβαιότητα έως την τελευταία αγωνιστική ημέρα.
Ο προπονητής του Εθνικού Βασίλης Τραϊανόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ ο συνάδελφός του του Κιλκισιακού Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη.
Λόγω της σημασίας του σημερινού αγώνα, η διοίκηση του Κιλκισιακού απηύθυνε προς τον φίλαθλο κόσμο το ακόλουθο μήνυμα:
«Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα ο Κιλκισιακός σας θέλει όλους κοντά του, για να φτάσουμε όλοι μαζί στην νίκη, που θα μας φέρει μιάν «ανάσα» από την παραμονή. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές σας περιμένουν να συμπαρασταθείτε στον Κιλκισιακό, στο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης. Είναι η ώρα του κόσμου!»
Την ίδια ώρα διεξάγεται επίσης στο δημοτικό στάδιο Χέρσου ο αγώνας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την άνοδο στην γ΄εθνική κατηγορία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]